reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czy to ciaza

Strycja21.

Zaciekawiona BB
czy to jest pęcherzyk ciążowy

Załączniki

• 20190615_203019.jpg
    20190615_203019.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 294
reklama
Na pęcherzyk ciążowy to nie wygląda. Już raczej na jajnik. Lekarz nic mówił? Ty również nie zapytałaś? Podejrzewasz ciąże?

tak zrobilam 1 15 testow ciązowych I na kazdym byly bardzo widoczne 2 krechy I test cyfrowy 2 dni temu na którym byl wyniki dodatni 2+3

tak zrobilam 1 15 testow ciązowych I na kazdym byly bardzo widoczne 2 krechy I test cyfrowy 2 dni temu na którym byl wyniki dodatni 2+3
Jeżeli miesiączka spóźnia się dopiero kilka dni to jeszcze jest stanowczo za wcześnie aby cokolwiek dojrzeć na usg. A juz na pewno nie tak duży pęcherzyk.

Czyli prawdopodobnie ciąża bliźniacza skoro D było podane dwa razy
Raczej nie. Skrót GS to średnica pęcherzyka ciążowego a YS to pęcherzyk żółtkowy. Skrót D to chyba właśnie średnica jajników. Ale mogę się mylić. Jakby autorka pytania dała wyraźniejsze zdjęcie to może coś udałoby się z niego wyłowić.

Ostatnia edycja:
reklama
D to nie jest średnica jajników tylko generalnie średnica/długość opisywanego obiektu. Mi ciężko stwierdzić, czy na zdjęciu jest jajnik, czy macica, bo nic na nim nie widzę, tak jak pisałam wyżej:/

Do góry