reklama

Czy to ciaza?

Mhm dzieki za odpowiedzi.No coz nie zabezpieczalismy bo moja dziewczyna byla pewna swoich dni plodnych i nieplodnych...zobaczymy jeszcze co nam pani doktor za tydzien powie,oczywiscie chcialbym zeby jednak okazalo sie ze to nie jest ciaza no ale z drugiej strony stalo sie i juz sie nie odstanie.Pozdrawiam
Tego nie idzie być pewnym uwierz. Organizm kobiet potrafi tak platac figle ze ty sobie tego nie wyobrażasz nawet kobiety myślą czasami że znają swój organizm a i tak wychodzą niespodzianki. Beta hcg wskazuję ciąże (może również raka czego nie życzę). Mimo wszystko życzę aby było wszystko w porządku. Macie 9 miesięcy na oswojenie się z tą myślą że zaraz będziecie rodzicami. Usłyszysz serduszko na usg z zona/partnerka to od razu się zakochasz a jak je już zobaczysz jak się urodzi to już wogule się zakochasz na Maxa. Wspieraj ja bądź przy niej a wszystko się ułoży. Rozmawiajcie dużo to też pomaga.

reklama
Witam,dzisiaj moja patnerka zrobila test krwii i wykazalo 25,3 hcg.Ostatni raz okres byl 16.05 i cykle wynosily 28-32 dni a wspolzylismy 10 i 11.06.Pani doktor powiedziala ze za tydzien trzeba przyjsc i zrobic test jeszcze raz i jezeli wynik bedzie wiekszy to nie ma zadnych watplwosci i zaznaczyla ze wynik niby pokazuje ciaze ale z kolei jest on niski jak na ewentualna ciaze bo mimo wszystko minelo juz 14-15 dni od zaplodnienia.Mam teraz takie pytanie z tym ze tutaj duzo kobiet z doswiadczeniem a ja sam za bardzo nie mam pojecia na tego typu tematy tak wiec czy jest duze prawdopodobienstwo ze to ciaza i ze przebiega prawidlowo? Zdaje sobie tez sprawe ze to by musial byc naprawde pech jezeli moja partnerka zaszla w ciaze w 24 czy 25 dniu cyklu bo nie chcielismy miec jeszcze dziecka.Pozdrawiam
Moja wtorkowa beta wyniosla tylko 21.
Po 48h wzrosla do 60.06 😊
Nie ma co gdybac teraz tylko wspieraj dziewczyne, bo ona tego teraz bardzo potrzebuje 😊

Mhm dzieki za odpowiedzi.No coz nie zabezpieczalismy bo moja dziewczyna byla pewna swoich dni plodnych i nieplodnych...zobaczymy jeszcze co nam pani doktor za tydzien powie,oczywiscie chcialbym zeby jednak okazalo sie ze to nie jest ciaza no ale z drugiej strony stalo sie i juz sie nie odstanie.Pozdrawiam

Nie ma czegoś takiego, jak "pewność swoich dni płodnych i niepłodnych" ;)
Jeśli nie przyjmowała żadnej antykoncepcji, to niestety, ale musicie się pogodzić z myślą, że za 9 miesięcy będzie Was troje :)

Organizm to nie zaprogramowana maszyna. Zawsze może się coś przesunąć, i nigdy nie ma pewności, kiedy są te dni. Powinniście to wiedzieć jako dorośli ludzie. Nie miej nadziei, że to nie ciąża bo to ciąża na 100%. Trzeba się z tym pogodzić, usiąść, porozmawiać. Jest was troje. Już teraz. ❤

To na pewno ciąża. Gratulacje. Cykle potrafią być ruchome. Mam nadzieję, że przyrost bety bedzie prawidłowy i dziecko będzie zdrowe.

Witam,wracam do tego tematu bo minelo 5 dni od wizyty u lekarza a dzisiaj moja dziewczyna byla u ginekologa a ten zrobil jej chyba usg pochwowe? W kazdyn razie sprawdzil taka kamerka przez pochwe i okazalo sie ze nic tam nie ma a jak sam lekarz powiedzial test pokazuje ze to 3-4 tydzien.Testy na ciaze robione dzisiaj i wczoraj z samego rana i oba negatywne.Pan doktor powiedzial ze jego rola sie konczy i wyslal ja do rodzinnego i w piatek oczywiscie bedzie ponownie robila test na krew.Dodam ze moja partnerka posiada objawy typowo przed okresem ale jednoczesnie bardzo bola ja plecy w odcinku ledzwiowym.

reklama
Witam,wracam do tego tematu bo minelo 5 dni od wizyty u lekarza a dzisiaj moja dziewczyna byla u ginekologa a ten zrobil jej chyba usg pochwowe? W kazdyn razie sprawdzil taka kamerka przez pochwe i okazalo sie ze nic tam nie ma a jak sam lekarz powiedzial test pokazuje ze to 3-4 tydzien.Testy na ciaze robione dzisiaj i wczoraj z samego rana i oba negatywne.Pan doktor powiedzial ze jego rola sie konczy i wyslal ja do rodzinnego i w piatek oczywiscie bedzie ponownie robila test na krew.Dodam ze moja partnerka posiada objawy typowo przed okresem ale jednoczesnie bardzo bola ja plecy w odcinku ledzwiowym.
Sprawdźcie bete ,może to była ciąża biochemiczna, Albo za wcześnie żeby lekarz coś widział

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry