Nie doszukuj się drugiej kreski, bo jeżeli jest to słaba. Powtórz test za kilka dni, albo zrób betę.A co myślicie o moim ? U Ciebie ewidentnie druga jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie doszukuj się drugiej kreski, bo jeżeli jest to słaba. Powtórz test za kilka dni, albo zrób betę.A co myślicie o moim ? U Ciebie ewidentnie druga jest
Nie widać 2 kreskiA co myślicie o moim ? U Ciebie ewidentnie druga jest
Ja tu widzę 2 kreski, ja takie same miałam w terminie spodziewanej miesiaczkiA co myślicie o moim ? U Ciebie ewidentnie druga jest
Ja nic nie widzę. Zrób betę, jest wiarygodna w 100% a sikańce nieA co myślicie o moim ? U Ciebie ewidentnie druga jest
Tak zrobię , ale dopiero w środęJa tu widzę 2 kreski, ja takie same miałam w terminie spodziewanej miesiaczkiale tak jak dziewczyny piszą lepiej pójść na betę, ona wszystko potwierdzi
![]()
Ciężko uchwycić na zdjęciuNie widać 2 kreski
w jakim czasie się pojawiła? Bo jak po 5 minutach to może buc testowa/fabryczna bo na zdjeciu nic nie widacCiężko uchwycić na zdjęciu
Negatywny.Co sądzicie o tym teście ? Dodam, ze robiłam go dziś rano. Czułość 10. Z góry dziękuje za odpowiedzi![]()