Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tylko dodam, że robienie beta HCG nie jest ogólnie obowiązkowe w ciąży. Jeśli chcesz, możesz zrobić. Ale nie musisz.![]()
ale tam nic nie maDzień dobry, jestem tutaj nowa i wykonałam dzisiaj test ciążowy bo mam obawy i bardzo się martwię. Pieszczoty z moim miałam 9 dni temu i miewałam plamienie krwi wczoraj pare kropel, a wczesniej 3 dni temu miałam na papierze podcierając sie krew niby różowa delikatnie, ale była i dodam, że podcierajac sie mnie piekło, do miesiączki mi czasu jeszcze ponieważ 16 dni temu miałam miesiączkę i robiąc test chyba minelo 5 minut to byl negatywny, a po kilku godzinach cos takiego czy to test pozytywny widząc takie kreski? Nie mam pojęcia czy to infekcja czy ciąża. Dodam, że wcześniej odczuwałam takie zawroty glowy i osłabienie. Proszę o porady co mam w tym kierunku działać?
Cos niby przebija, ale nie wygląda na wybarwioną kreskę. Ja bym akoczyła na betę w poniedziałek.Witajcie dziewczyny, dziś robiłam test. Do miesiączki pozostało dwa dni. A owulację miałam prawdopodobnie między 27 a 1 kwietnia. Dziś popołudniu zrobiłam test i wyszło coś takiego. Czy to ciąża?
Dzień dobry, jestem tutaj nowa i wykonałam dzisiaj test ciążowy bo mam obawy i bardzo się martwię. Pieszczoty z moim miałam 9 dni temu i miewałam plamienie krwi wczoraj pare kropel, a wczesniej 3 dni temu miałam na papierze podcierając sie krew niby różowa delikatnie, ale była i dodam, że podcierajac sie mnie piekło, do miesiączki mi czasu jeszcze ponieważ 16 dni temu miałam miesiączkę i robiąc test chyba minelo 5 minut to byl negatywny, a po kilku godzinach cos takiego czy to test pozytywny widząc takie kreski? Nie mam pojęcia czy to infekcja czy ciąża. Dodam, że wcześniej odczuwałam takie zawroty glowy i osłabienie. Proszę o porady co mam w tym kierunku działać?Zobacz załącznik 1626453Zobacz załącznik 1626454
Wydaje mi się, że jest lekko zalany i nic na nim nie widaćDzień dobry, jestem tutaj nowa i wykonałam dzisiaj test ciążowy bo mam obawy i bardzo się martwię. Pieszczoty z moim miałam 9 dni temu i miewałam plamienie krwi wczoraj pare kropel, a wczesniej 3 dni temu miałam na papierze podcierając sie krew niby różowa delikatnie, ale była i dodam, że podcierajac sie mnie piekło, do miesiączki mi czasu jeszcze ponieważ 16 dni temu miałam miesiączkę i robiąc test chyba minelo 5 minut to byl negatywny, a po kilku godzinach cos takiego czy to test pozytywny widząc takie kreski? Nie mam pojęcia czy to infekcja czy ciąża. Dodam, że wcześniej odczuwałam takie zawroty glowy i osłabienie. Proszę o porady co mam w tym kierunku działać?Zobacz załącznik 1626453Zobacz załącznik 1626454