Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli mi sie nie zdawalo ze jestja tam widzę kreskę, zrób może rano test o czułości 10 albo idź na betę
Zależy czy okres jest regularny i czy nie przesunęła się owulacja.Nic nie widać. Tydzień po terminie kreska powinna być już mocno wybarwiona.
Niby coś widać nieby nie .Hejka. Dziewczyny w was sila. Czy ten test oznacza ciaze ? Okres spoznia sie tydzien. Wynik odczytany 5 minut po zrobieniu testu. Kreska jest ale slabo widoczna ze musze sie przyjzec zeby ja zobaczyc
Zobacz załącznik 1715794
Gratulacje, u mnie jeden taki bladzioch siedzi i ma 1,5 roku, a drugi zamieszkuje juz 9 tygodni w brzuszku.Tu jest zdjecie testu 10. Robione z godzine po poludniu. Moze rano bedzie lepiej widac jesli cos jest
Zobacz załącznik 1715808
Jeszcze dla pewnosci powtorze test rano. Jak bedzie taki sam lub mocniejszy to pojade na beteGratulacje, u mnie jeden taki bladzioch siedzi i ma 1,5 roku, a drugi zamieszkuje juz 9 tygodni w brzuszku.
Proponuje iść na betę i zrobić jej przyrost po 48h, a do ginekologa umówić się za dwa tygodnie.