Witam. Jestem nowa na forum i to jest mój drugi post. Więc proszę o pomocne odpowiedzi a nie śmieszkowate co uzyskałam wcześniej, jeśli masz zamiar się nabijać ze mnie i z innych to proszę nie odpisuj na to
. Chciałabym się może czegoś więcej dowiedzieć bo szukałam na innych forum i niczego podobnego nic nie znalazłam. ( 09.12. ) kochałam się z chłopakiem i doszedł do środka, od razu poszłam się umyć i w ogóle. ( 10.12. ) Dostałam okres tak jak powinnam dostać ale dostałam go o 2:30 zdziwiłam się bo zazwyczaj mój cykl trwa 24 dni jak zawsze i normalnie dostaje okres rano jak wstanę lub wieczorem. Jak robię siku to mam mocny intensywny kolor żółty, nie wiem może to normalne ale nigdy również takiego czegoś nie miałam przez cały dzień. Nigdzie nie mogłam się doczytać również o moczu. Tak wiem mam zrobić test ale na pewno nie teraz dopiero za 2 tygodnie bym chciała. Chłopak nalega na tabletkę dzień po ale ja nie jestem przekonana do tej tabletki. Proszę również nie odpisywać typu zabezpieczajcie się i w ogóle to nic nie da
Po prostu już tego nie robimy z zabezpieczeniem po naszych innych wpadkach i tyle
Proszę odpowiedzieć czy któraś z was miała tak samo lub podobnie do mojej sytuacji i zaszła w ciąże ? Proszę o normalne odpowiedzi na prawdę bo to nie ma sensu się przekrzykiwać przez internet. Z góry dziękuje o odpowiedzi