reklama

Czy to jest "to" ?

Hmm... abym wykonała test beta musiałabym jechać do miasta, już nie lepiej umówić się do ginekologa ?
To zależy jaki sprzet i oko ma Twój gin, bo na tym etapie nie wiem czy cokolwiek zauważy. Jeśli robiłaś test, wyszedł negatywny to na usg też nic może nie wyjść, pęcherzyk widać od pewnej liczby hcg. A test wykrywa od 10/25mlu. Lepiej idź na betę

reklama
Witajcie dziewczyny. Wracam po 3 letniej przerwie kiedy to urodziłam synka. Wraz z mężem chcemy mieć drugą dzidzię. Czy Wy też tu widzicie bladą drugą kreseczkę? Jak myślicie? Pozdrawiam

Załączniki

• 20182629_182618.jpg
    20182629_182618.jpg
    68,8 KB · Wyświetleń: 128
Na każdą z nas przyjdzie pora. Niektóre starają się dłużej innym od razu wychodzi. Ja miałam to szczęście że z synkiem udało się od razu. Teraz jeśli się okaze, że to też ciąża to też szybciutko się udało bo zaczęliśmy się starać z mężem od 15 grudnia tego roku :) nie mamy dużo możliwości, gdyż mąż pracuje za granicą :)

reklama
Na każdą z nas przyjdzie pora. Niektóre starają się dłużej innym od razu wychodzi. Ja miałam to szczęście że z synkiem udało się od razu. Teraz jeśli się okaze, że to też ciąża to też szybciutko się udało bo zaczęliśmy się starać z mężem od 15 grudnia tego roku :) nie mamy dużo możliwości, gdyż mąż pracuje za granicą :)

No właśnie trzeba mieć ta cierpliwość :) Gratuluje Ci bardzo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry