• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy to może być oznaką ciąży?

Witam mam pytanie.Byłam u ginekologa w 18 dniu cyklu.Wtedy też miałam robione usg.Wykazało ciałko żółte w lewym jajniku i endometrium 9,02 mm.Dodam,że moje cykle są 25 dniowe.Kolejny okres powinnam mieć 20 grudnia.Odczuwam ból po lewej stronie w okolicy nerki.Jakie są szanse,że mogę być w ciąży?Z góry dziękuję

reklama
Rozwiązanie
Tez uważam, że jak się czeka na Ciąże, to wszystko się wydaje objawem ciąży , może to być objaw ale nie musi, dowiesz się w dniu spodziewanej @ nic innego nie pozostaje jak czekać
Witam mam pytanie.Byłam u ginekologa w 18 dniu cyklu.Wtedy też miałam robione usg.Wykazało ciałko żółte w lewym jajniku i endometrium 9,02 mm.Dodam,że moje cykle są 25 dniowe.Kolejny okres powinnam mieć 20 grudnia.Odczuwam ból po lewej stronie w okolicy nerki.Jakie są szanse,że mogę być w ciąży?Z góry dziękuję
Ból w okolicy nerki to nie objaw ciąży, które raczej nie powinny wystąpić 4 dni przez spodziewanym okresem. Poczekaj do do 20 grudnia i zrób test, to będziesz wiedziała, czy jesteś w ciąży.

Ból w okolicy nerki to nie objaw ciąży, które raczej nie powinny wystąpić 4 dni przez spodziewanym okresem. Poczekaj do do 20 grudnia i zrób test, to będziesz wiedziała, czy jesteś w ciąży.

Może to i nie objaw ciąży, ale ja też tak miałam 5 dni przed spodziewanym okresem i z tego, co tutaj na forum czytam to dużo osób takie coś odczuwa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry