reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to może oznaczać zdradę?pomozcie

reklama
Poobserwuj go, czy się perfumuje itp jakieś inne zachowania, jak wychodzi do pracy, ja pewnie bym zaczęła od przetrzepania telefonu.
My jak nie rozmawiamy 40 min to tylko jak jesteśmy pokłóceni…. Nie wyobrażam sobie nie rozmawiać tak długo będąc tylko we dwoje na spacerze.

Poobserwuj go, czy się perfumuje itp jakieś inne zachowania, jak wychodzi do pracy, ja pewnie bym zaczęła od przetrzepania telefonu.
My jak nie rozmawiamy 40 min to tylko jak jesteśmy pokłóceni…. Nie wyobrażam sobie nie rozmawiać tak długo będąc tylko we dwoje na spacerze.
Moj mąż używa perfum więc to nie jest dla mnie objaw romansu, do pracy ubiera się tak jak zawsze czyli schludnie i ładnie 😉
W telefonie nic nie znalazłam, na kompie też ale wiadomo że może wszystko usuwać.
No z tymi rozmowami to jakiś koszmar, dramat, brak słów na to wszystko 😏

Moj mąż używa perfum więc to nie jest dla mnie objaw romansu, do pracy ubiera się tak jak zawsze czyli schludnie i ładnie 😉
W telefonie nic nie znalazłam, na kompie też ale wiadomo że może wszystko usuwać.
No z tymi rozmowami to jakiś koszmar, dramat, brak słów na to wszystko 😏
No nic. Życzę powodzenia, proponuję może terapię małżeńską ? ! I aby to co mówi było prawdą :)

Do góry