reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to możliwe?

reklama
Tak racja nie ma prawa być nawet blada kreska jeśli nie ma ciąży. Ale Twoja kreska jest jakaś dziwna ja miałam bardzo bardzo jasna że ledwo było widać pierwsza ale inaczej wyglądała była grubsza bardzo jasno różowa i bliżej tej drugiej.
Radzę iść po następny test a najlepiej to labolatorium na betę hcg z krwi będziesz miała 100 % odpowiedz.powodzenia

Ja miałam taki sam w 4 dni po spodziewanej miesiączce. Teraz jestem w 35 tc :) ale lepiej od razu zrób test z krwi. Różnie z tymi kreska mi bywa

Ja miałam taki sam w 4 dni po spodziewanej miesiączce. Teraz jestem w 35 tc :) ale lepiej od razu zrób test z krwi. Różnie z tymi kreska mi bywa
Pojade dzisiaj po test,zrobie go rano,jesli wyjdzie podobny to przed lekarzem lub po podjade na badanie z krwi. Zobaczymy. Trzymajcie kciuki ! Bardzo bysmy chcieli z mezem zeby sie udalo ❤

reklama
Do góry