Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny
Jestem obecnie w 8 tygodniu ciąży, normalnie za 3 dni miałabym okres i czuje te charakterystyczne bóle okresowe. Miałyście tak? Boje się ze przyjdzie i stracę ciąże
Pobolewac będzie. Normalny objaw. Organizm robi miejsce dla dzidziusia. Ważne tylko by nie było plamien i krwawień i silnych skurczy. Wtedy na pewno trzeba szybko do lekarza się zgłosić.
Spokojnie byłam tak samo zmartwiona co ty teraz miałam tak samo jak ty . Obecnie jestem juz w 18 tyg i bóle minęły, jeśli nie plamisz to wydaje mi się ze nie masz się czego bać
Norma. Ja tez mialam. Czasem wydawalo mi sie ze to juz TO. Takie bole wynikaja z rozciagania sie macicy, czasem tez podobny bol moga powodowac skurcze jelit, teraz przez wysoki poziom progesteronu mamy zaburzona perystaltyke...
Tak, miałam bóle miesiaczkowe gdzieś prawie do 12 tygodnia... okropne uczucie, biegałam do lazienki i sprawdzalam majtki. Na szczęście rzeczywiście to było rozciąganie macicy, dziś jestem w 31 tygodniu i jest wszystko ok
Pobolewac będzie. Normalny objaw. Organizm robi miejsce dla dzidziusia. Ważne tylko by nie było plamien i krwawień i silnych skurczy. Wtedy na pewno trzeba szybko do lekarza się zgłosić.