• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy to skurcze?

• Starter tematu Starter tematu Ewka34
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kochana szykuj się na porodówkę powoli :):) 3 porody mam za sobą, kolejny przede mną . Mój najmłodszy urodził się w 37 tg/ Piękny zdrowy/Nie martw się,że to za wcześnie ;) I melduj nam na bieżąco i jak :D

J
Kochana szykuj się na porodówkę powoli :):) 3 porody mam za sobą, kolejny przede mną . Mój najmłodszy urodził się w 37 tg/ Piękny zdrowy/Nie martw się,że to za wcześnie ;) I melduj nam na bieżąco i jak :D
Dzieki ;) jestem wlasnie w szpitalu.. postanowilam pojechac.. ale stwierdzil lekarz ze jeszcze nie rodze.. zostalam na obserwacji.. jutro sie dowiem co i jak.. zrobili mi ktg i mialam wysokie skurcze.. nue widzialam jakie,ale czulam je ,no i babka byla zdziwiona ze takie duze sa..

Wypuscili mnie do domu, bo to wg nich "skurcze przepowiadajace" ,nikt mi nie wyjasnil co to za strzaly.. takze juz nie wnikam w to co sie dzieje.. pojade jak mi wody odejda lub bede chodzic z bolu po scianach ;) no i w przypadku regularnych skurczy.. no i jesli przechodze to na wywolanie ;) lekarz stwierdzil ze widocznie akurat ta ciaze tak przechodze ;) takze "fachowo" :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry