obydowakacji
Fanka BB :)
krochmal i jeszcze raz krochmalDziękuję za.odpowiedzi, kurcze te zmiany się zaostrzają, kiepsko to wygląda, pewnie też upały nie sprzyjają....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
krochmal i jeszcze raz krochmalDziękuję za.odpowiedzi, kurcze te zmiany się zaostrzają, kiepsko to wygląda, pewnie też upały nie sprzyjają....
słyszałam że kąpanie w krochmalu pomaga ewentualnie rozważ lekarza. Ja osobiście jako niemowlak tak wyglądałam okazało się że nie trawiłam laktazy w mleku matki,musiała przejść na kozie. Teraz wiem że są odpowiednie krople od tego
Krochmal, przemywanie octeniseptem/granuseptem i Tanno Hermal LotioDziękuję za.odpowiedzi, kurcze te zmiany się zaostrzają, kiepsko to wygląda, pewnie też upały nie sprzyjają....
Jak się diagnozuje alergię na bmk i laktozę u takich maluszków? Czy idzie jakoś odróżnić objawy alergii od standardowych „przypadłości” układu pokarmowego i wysypek wieku noworodkowego?Lekarka nam na takie zmiany zaleciła octenisept i pomogło. Stwierdziła wtedy trądzik, ale potem wyszła nam alergia na bmk i laktozę, więc może miało to jakiś związek
Jak się diagnozuje alergię na bmk i laktozę u takich maluszków? Czy idzie jakoś odróżnić objawy alergii od standardowych „przypadłości” układu pokarmowego i wysypek wieku noworodkowego?
Właśnie nie jestem pewna co do tego śluzu. Będę musiała się temu przyjrzeć i poobserwować małąZazwyczaj na podstawie kupki niemowlęcia.
Zwykle pojawia się tam śluz i/lub krew
U nas była wysypka, plamy w zgięciach szczególnie i milion dziwnych kup.Właśnie nie jestem pewna co do tego śluzu. Będę musiała się temu przyjrzeć i poobserwować małą
Takie czerwone plamy w zgięciach łokci na przykład pomimo braku odparzenia i natłuszczania? U nas dodatkowo krostki na rękach i klatce piersiowej, tak jakby trądzikU nas była wysypka, plamy w zgięciach szczególnie i milion dziwnych kup.