Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na 100% to będziesz wiedziała po USGTylko jakoś mi dziwnie w brzuchu. Mam takie kłucia jak na okres co jakiś czas. Czyli mówicie że na 100% ciąża?
Tak, skoro jest kreska i spoznia Ci sie okres to jest ciaza [emoji4] tez miałam taka blada i tez czułam sie jak na okres [emoji4]No ale na 99 chociaz?![]()
Normalnie czuję jakbym miała okres dostać.Tak, skoro jest kreska i spoznia Ci sie okres to jest ciaza [emoji4] tez miałam taka blada i tez czułam sie jak na okres [emoji4]
Idz sobie najlepiej jutro z rana do byle jakiego laboratorium i zrob badanie beta hcg [emoji4]
Ja sie czułam dokładnie jak na okres. Byłam pewna, ze go dostane zaraz, a tu niespodzianka [emoji4]Normalnie czuję jakbym miała okres dostać.
Co lepsze. W dniu pierwszego dnia przewidywanego okresu miałam 2 brunatne plamki, myślałam już że to okres ale się przeliczyłam.
I codziennie właśnie mam te kłucia jakby w jajniku
Kurcze w pracy mam pierwsze zmiany i tak właśnie nie bardzo mnie puszcza do ginekologa idę w środę albo w piątek , myślisz że już cos będzie widać? Choćby minimalna kropeczkę?Ja sie czułam dokładnie jak na okres. Byłam pewna, ze go dostane zaraz, a tu niespodzianka [emoji4]
Lec jutro na bete i zapisz sie do lekarza tak za dwa tyg [emoji4]