reklama

Czy to wczesna ciąża?

Gabrysia95

Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny!
Okres spóźnia mi się już 6 dni.
Dziś z rana zrobiłam test.
Widać delikatna delikatna blada druga kreske.
Co o tym sądzicie?
Czy to wczesna ciąża?
Screenshot_20180610-210238.png

Załączniki

• Screenshot_20180610-210238.png
    Screenshot_20180610-210238.png
    198,8 KB · Wyświetleń: 2 268
reklama
Zawsze druga kreska oznacza ciążę- nawet jak jest blada. Zrób kolejny test za jakieś 2-3 dni z porannego moczu i zobacz czy ciemnieje, a do lekarza najlepiej jak będzie tak 6 tygodni+0 dni to może już serduszko będzie widać, wcześniej to raczej tylko pęcherzyk

Tak, skoro jest kreska i spoznia Ci sie okres to jest ciaza [emoji4] tez miałam taka blada i tez czułam sie jak na okres [emoji4]
Idz sobie najlepiej jutro z rana do byle jakiego laboratorium i zrob badanie beta hcg [emoji4]
Normalnie czuję jakbym miała okres dostać.
Co lepsze. W dniu pierwszego dnia przewidywanego okresu miałam 2 brunatne plamki, myślałam już że to okres ale się przeliczyłam.
I codziennie właśnie mam te kłucia jakby w jajniku

Normalnie czuję jakbym miała okres dostać.
Co lepsze. W dniu pierwszego dnia przewidywanego okresu miałam 2 brunatne plamki, myślałam już że to okres ale się przeliczyłam.
I codziennie właśnie mam te kłucia jakby w jajniku
Ja sie czułam dokładnie jak na okres. Byłam pewna, ze go dostane zaraz, a tu niespodzianka [emoji4]
Lec jutro na bete i zapisz sie do lekarza tak za dwa tyg [emoji4]

reklama
Ja sie czułam dokładnie jak na okres. Byłam pewna, ze go dostane zaraz, a tu niespodzianka [emoji4]
Lec jutro na bete i zapisz sie do lekarza tak za dwa tyg [emoji4]
Kurcze w pracy mam pierwsze zmiany i tak właśnie nie bardzo mnie puszcza do ginekologa idę w środę albo w piątek , myślisz że już cos będzie widać? Choćby minimalna kropeczkę?
Boże, ale bym się cieszyla :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry