reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy zaglądają tu mamy ze Stoku?

kalka24

Zaangażowana w BB
Miasto
Kielce
Witam.Jestem mama 10 miesięcznego Wojtusia, od miesiąca mieszkam na osiedlu Stok, niestety nie znam tu nikogo :( jeśli macie ochote sie zapoznac to odzywajcie sie.Bedzie mi bardzo miło.Pozdrawiam

reklama
Hej Kalka - ja jestem ze swiętokrzyskiego, ale to jest obok stoku :) Jeśli chcesz to zapraszam na herbatke :) Karolcia ma 6 miesięcy ale powinny się dzieciaki dogadać :)

Cześć Shiraaine.
Bardzo sie ciesze że sie odezwałaś, dziekujemy oczywiście za zaproszenie i na pewno skorzystam tylko na obecną chwilkę jesteśmy cała rodzinką przeziębieni. Wojtusia wczoraj złapało ale na szczęście nic bardzo strasznego. Myślę że troszkę sie podleczymy i umówimy na herbatkę.My oczywiście także serdecznie zapraszamy.A Wojtuś z Karolcią sie dogadają:)
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
hej
a ja jestem ze Starogorskiej ale mieszkam na Orkana obecnie... choc czesto tam zagladam a to tez obok stoku wiec ja tez moge sie spotkac... ale ja tez koncze chorowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No oczywiście, będziemy w kontakcie :)
My dokładnie tak samo, jeszcze sie musimy troszkę podleczyć.
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.Pozdrawiam

Witam. My jeszcze chorujemy. Wojtuś ma straszny katar, a myślałam ze w tym tyg juz sie spotkamy ale myślę ze nadrobimy. Trzymajcie sie mamuśki. Pozdrawiam

Witam Mamuśki ze Stoku i okolic. Co u Was? Pogoda sie co,s popsuła, może jak sie pojawi słoneczko to zorganizujemy małe spotkanko jakieś może spacerek z maluchami? Pozdrawiam

reklama
No czesc mamuski
ja tez bym gdzies wyszla ale tylko dzis i jutro zapowiadaja spoko pogode i podobno mamy sie z tego cieszyc i korzystac bo listopad ma byc mokry i podobno ciezko bedzie o ladny dzien...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(

ja w niedziele do szkoly ale mi sie nie chce a w sobote mam basen ze szkoly i basen z Adasiem nie wiem jak mi kostium wyschnie w ciagu 1 godz:baffled::baffled::baffled:

moj Adas spi ostatnio po wyjsciu tych zebolkow jest spokojniejszy spi od 9.30 do 13.30 co jest dla mnie zaskakujace bo nawet jako noworodek nie spal tyle

Do góry