reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

a ja mam do sprzedania pampersy 3 -cale opakowanie plus polowa sleep&play 3 gratis za 35 pln.

ewentualnie moge sie na wymiane na paczke pampkow badz haggisow rozmiar 4 umowic:)

reklama
dzięki Kasiu :) jak dojdą to dam znać

a ja ponawiam moją ofertę
sprzedam całą nieotwieraną puszkę Nutramigenu za 10zł i tantum rosa 10 saszetek za 12zł

zrobilam rozeznanie, w tej chwili najlepsza cena to 14.99 f, czyli kolo 70 zl. Chyba duzo, co?
Bede miala to na uwadze, i jak znow bedzie w super cenie jak ostatnio udalo mi sie kupic to Ci dam znac.

Swoja droga - ja sie wycwanilam, bo ten worek za szybko mi schodzil, a wymieniac co chwile sie nie kali - i nie przekrecam tym po wsadzeniu pieluchy. Odcinam worek czesciej by smrodku nie bylo, ale nie krece i niepotrzebnie nie zuzywam folii :-D
Sprytnie :-)
70 to mi narazie się nie kalkuluje. Dzięki za zaangażowanie ;-)

mam do sprzedania zimową kurteczkę różową po Hani rozmiar 80 firmy baby club
100_6744.jpg
dodam gratis różowy kombinezon nieużywany w ogóle
100_6759.jpg

reklama
Do góry