Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jejku, jak Ci dobrze! ja juz nie pamietam jak to jest spac wiecej niz 3-4 godz:-( Glodomorek pochlanie mniej wiecej tak: 20; 23; 2; 5. Czasami nawet co 2 godz w nocy.
Pochwale sie Wam za to, ze zaczelam podawac Mlodemu kaszke mleczno-ryzowa i Seb jest zachwycony. az sie trzesie zeby mu wiecej dac! co prawda zjadl nie za wiele, bo 20 ml wczoraj i 40 dzis, ale jak na poczatek to chyba sporo:-)
Zielona pisze:poszlam po zakupy sloiczkowe. Zwykle kupuje Heinz, ale z ciekawosci przeczytalam co sie kryje w sloiczkach gerbera: mieszane warzywa. Poza marchewka, groszkiem i ziemniakami byla tam skrobia kukurydziana (OK), sol i maslo (SZOK). Chyba bede musiala sie przylozyc do gotowania dla Kostki i moze mala polubi, bo maslem i sola to ja nie chce jej szprycowac.
Adaś kaszkę od początku pił w takich samych dawkach jak mleko. Czyli zaczynaliśmy od ok 150 ml, teraz je 200
Jeśli w słoiczku znajduje się marchewka to trońkę masła jest wskazane, bo witaminyktóre zawierają się w marchewce rozpuszczają się tylko w tłuszczach, także marchewka bez tłuszczu nie ma praktycznie żadnych wartości odżywczych.
Jeśli chodzi o sól, to ja gotując dziecku i tak troszeczkę dodaję. Z tym, że Adaś ma już 6,5 miesięcy prawie i pomału uczę go do dorosłego jedzenia.
U Nas dzisiaj był dynia z ziemniaczkiem i tej potrawie Borys mówi zdecydowane NIE. Zresztą szczerze mowiąc w ogóle mu się nie dziwie, bo ta dynia dla mnie śmierdziala, nie zastanawiałam się ani chwili i caly sloiczek wyladował w koszu...bllleee , sama bym tego nie zjadła:-). Za to jabłuszko z bananem jest cool:-)

ja dalam na razie morelke i tez bez problemuPozatym mijaja 2 dni po deserku brzoskwiniowym u nas, i cale szczescie zadnej reakcji alergicznej. Czyli nie taki diabel straszny z ta brzoskwinka.