Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PopieramJa bym się tym nie przejmowała wcale po co wogóle dawać kaszki ? Ja nie daje dziecie ma sie dobrze , jakoś nie przekonuje mnie zapychanie kaszkami . Szymek dostał dopiero jak miał ponad 8 miesięcy na noc kaszke , a tak pił mleko . Ola też jeszcze nie jadła i szybko nie zje

ehe.... Wrrrrrr jak ja muszę się z nią docierać. Bo ona tak dzieci karmiła.
Zaś dziecko bez ciasteczek padnie z głodu 
No sól fajna nie jest... potem nadciśnienie, choroby cywilizacyjne itd... ale ta 'stara' szkoła jedzeniowa... moja babcia uważa, że vegeta soli nie ma prawie wcaleZaś dziecko bez ciasteczek padnie z głodu
A u nas z kaszkami było dokładnie na odwrót- jak Kuba miał 8-9 miesięcy to przestałam mu je podawać, a zaczął jeść normalne kasze :-)
no to interesu nie zrobilam bo ja placilam 4,30 za kg i mialam taka dosc mala dynie dwukilową za 8,60ohoho to troche roboty jest.
kwiatek kiedys pytalas czy tanio dynie kupilas to z bio... ja wczoraj akurat zerknelam w tesko taka duza tylko nie bio za 3 zl .
u nas tak kombinuje z moimi zupkamiDzis dziecko oklamalam, z premedytacja.
Dostala na obiad indyka z Gerbera. Odrzucalo ja na sam zapach (bo ja jej zawsze najpierw daje jedzenie wachac), a po pierwszej lyzce miala odruch wymiotny.
Pies czujac sprawe czail sie juz za bujakiem z nadzieja, ze mu sie dostanie,ale nie z matka takie numery...
Otworzylam sloik z babanami i siup jej pod nos. Momentalnie buzke otworzyla. No wiec bylo 3/4 lyzki indyka a czubek lyzeczki zamoczony w bananie. Pod nos jej zapach banana zalatywal, wiec otwierala pieknie, ale jak w ustach poczula indyka to ja cofalo. Zmienilam proporcje na pol na pol i zjadla wszystko.
Zal mi jej troche, bo pewnie indyk z bananem to nie najlepsze polaczenie...no ale co zrobic.
moja córa za nic w swiecei nie chciala kaszekMamy drugą rzecz, której małej nie smakuje. Kaszkę. Po pierwszym nieudanym eksperymencie, zrobiłam jej wczoraj i dziś kaszkę z bobovity mleczno-ryżową o smaku bananów i nie smakuje jej. Może to przez to, że w kaszce jest mleko modyfikowane? Hmm, sama nie wiem.