Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zazdroszcze ja dzis latalam od jednego dziecka do drugiego bo meza nie bylo, dawno takich worów nie mialam pod oczami...Moja Lenka dzisiaj rekord snu pobiła - spała od 20:00 do 5:27!! Nie wiem, czy to przez tą marchewkę czy przez pogodę, bo szaro buro i ponuro..
ja dawalam przez 3 dni jablko potem jeden dzien przewy i kolejne 3 dni marchewka
lekarze kaza w jednym tygodniu jedna nowosc wprowadzac ale to chyba lekka przesada
potem zaczelam miec wyrzuty sumienia ze moze za bardzo obciazam niedojrzaly jeszcze brzuszek T. a teraz juz sama nie wiem
wszystko czyli jablko, marchew, jablko-marchew, kleik ryzowy- T. je z apetytem a siadanie na lezaczku juz kojarzy z posilkiem i tak pieknie buzke otwiera i jest zawiedziony ze to bedzie tylko zabawa...
a to zalecenia pediatry czy sama tak postanowilas?
.... tez mialam taka nadzieje
cóż zobaczymy z tym nocnym karmieniem
13 dala mi pewna porade jak sie sprawdzi to sie pochwale...![]()
Przy Kubie używałam tylko Bobovity i byliśmy zadowoleni (natomiast mleko dawałam Enfamil- jak skończyłam karmić oczywiście). No i ja kaszki dawałam na modyfikowanym, nie na własnym bom leniwa, ale kaszki weszły u nas w 7 miesiącu. Generalnie Kuba bardzo dobrze radził sobie z takim systemem mieszanym i u Bartka też bym tak chciała. Ale się zobaczy.A my dziś zaliczyliśmy pierwse jabłuszka. Oczywiście rozważna matka dała dzieciu kilka łyżeczek żeby zobaczyć jak zareaguje a zachłanny synek rozpłakał się jak nie dostał kolejnej łyżki. Rety jemu wszystko tak ślicznie smakuje....gdyby mógł to by cały słoiczek wtrabił.....albo cały kg ;d hahah
normalnie i do tego docycał normalnie... marchewka stanowczo mu smakuje... jutro drugie pół.Katik- Kuba nienawidził szpinaku, ale matka przemycała go przy okazji czegoś (np trochę w normalnej zupce, bo szpinak generalnie zdrowy).
Juto idziemy do pediatry i będziemy konsultować mój pomysł wprowadzania nowości od 15/09 :-)
Akaata- kaszki się przydadzą na bank- także nie jest to zły zakupPrzy Kubie używałam tylko Bobovity i byliśmy zadowoleni (natomiast mleko dawałam Enfamil- jak skończyłam karmić oczywiście). No i ja kaszki dawałam na modyfikowanym, nie na własnym bom leniwa, ale kaszki weszły u nas w 7 miesiącu. Generalnie Kuba bardzo dobrze radził sobie z takim systemem mieszanym i u Bartka też bym tak chciała. Ale się zobaczy.
to widzę, że takie same plany mamy. A już myślałam, że jestem tutaj jedyna, która nic jeszcze podać nie "zdążyła"