reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta mam karmiących

reklama
ehhh mi też.
Pati chyba można bo piersi nie są w komorze próżniowej.

Na sto procent nie wiem ale jak bedzie okazja to sie dowiem:tak: i dam znaka;-)

Co do jedzenia to ja mam jazde na słodkie i musze ostro sie pilnowac:szok::szok::szok: Jem smazone (tzn kotlety itp) pomidorowa tez jadłam. pizze tez mam juz za soba (tylko bez pieczarek) jakies tam gulasze itp tez poszły. Praktycznie wiekszosc jem;-) a to ze mój płacze to napewno nie dla tego ze cos mu jest tylko ze lubi bliskosc. Bo jak go nosze to nie płacze:rofl2:

Z tego co mi się wydaje, to vacum nie można jak się karmi ze względu na toksyny i produkty uboczne z tego odchudzania, a to przenika do mleka.

Ja już też pisałam, że raczej jem wszystko. Bartek bywa niezadowolony tylko jak robi kupę, ale nie zawsze. A przy okazji mam pytanie - skąd wiadomo, że w kupie jest śluz? Czy ona cała jest inna, czy są w niej jakieś gluty, które widać gołym okiem, czy jako inaczej trzeba to sprawdzić?

Kupiłam sobie herbatke z tabletkami odchudzającymi...zobaczymy jak działają. od jutra startuje.

Hmmm ja raczej z dietą odchudzającą muszę poczekać.
Justynka pisała, że startuję z Konephaską - stosowałam dwa razy - fakt schudłam 5kg w 8 dni, ale strasznie się czułam po tej diecie.

Najlepsze dla mnie to nie jeść słodyczy, dużo ruchu i pozytywnego myślenia.

A u mnie bez żadnych diet i ograniczeń (poza słodyczami, bo niewskazane przy karmieniu) kolejny kg w dół. Jak tak dalej pójdzie, to nie będę miała czego zrzucać na wiosnę :-D

Kasiu- Ty szczęściaro że same ci kg lecą w dół, też bym tak chciała, ale niestety u mnie bez ciężkiej pracy nie spadnie ani jeden:no:

reklama
Pytanko do mam cycolących się:
jecie juz wszystko (tzn. oczywiscie bez wzdymających, cytusów i tych wszystkich "zakazanych" rzeczy)?

Ja powoli, powoli coraz więcej wprowadzam i na razie bez żadnych sensacji u Mariki. Sprobuję więcej nabiału też jeść, bo ograniczałam na wszelki wypadek. A jaką mam ochotę na kakao... Tylko też podobno może uczulać..

U mnie wagą już -2kg w porównaniu ze stanem sprzed ciąży. Brzuszek został, bo się nie ćwiczę, ale schudły uda, bo widzę i czuję po jeansach. Ale to też może efekt tego, ze na razie nie stosuję doustnej antykoncepcji...

Do góry