reklama
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
No u mnei to chyba jasne..a ta finezja w wygladzie spowodowana tym ze imie baaardzo popularne i czesto juz zajete

doti80
Wrześniowe mamy'07
u mnie też raczej jasne skąd się wziął nick - mam na imię dorota. tak do mnie mówią zdrobniale znajomi, 80 (rok urodzenia) sobie dodałam bo samo doti było zajęte
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
a jak ja bym poszła systemem maraniko to by było: barmardu, i nawed da się to wymówić, heheh
co do mojego nicka to bardzo lubię kubusia puchatka i tygryska bo taki żywy jest rozbrykany i wyaje mi się że też mam tyle energii i ciężko mi usiedzieć w mniejscu i też czasem jestem taka niezdarna i tak wyszło tygrysek a 3108 to dzien i miesiąc moich urodzin bo tygrysków to pełno wszędzie
co do mojego nicka to bardzo lubię kubusia puchatka i tygryska bo taki żywy jest rozbrykany i wyaje mi się że też mam tyle energii i ciężko mi usiedzieć w mniejscu i też czasem jestem taka niezdarna i tak wyszło tygrysek a 3108 to dzien i miesiąc moich urodzin bo tygrysków to pełno wszędzie
o kurcze jak ja bym chciała skrót od naszych imion i nazwiska to wyszłoby cos dziwacznego w stylu "elżarkgi" i trudno to wymówić...a LizabetA to moja ksywka, którą nadał mi kiedyś kolega... mam na imię Elżbieta a on do mnie zawsze Lizabeta (albo Lizawieta haha) mówił i tak już zostało...potem blog tak nazwałam i juz to do mnie przylgneło ;-)
reklama