reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

Ja Ciebie kojarzę z wątku o in vitro jeszcze wtedy bez refundacji kiedy zaczęłam go śledzić i podczytywać po naszej decyzji z mężem, że wchodzimy w to 😊
Przeszliście mega trudną drogę. A ostatni transfer czymś się różnił od poprzednich? 😊
Moja lekarka była na urlopie a ja nie chciałam czekać i umówiłam się do innej.
Powiedziałam że na własną odpowiedzialność ma mi dać accofil albo coś bo poprzednia mi nie chce dać (nie mam wskazan)
Czy to pomogło, nie wiem, ważne że dzidzia jest🥺

reklama
12:50. Boje sie
Też się bałam. Ja na tą wizytę weszłam taka obojętna że szok. Ja nawet na monitor nie patrzyłam, tylko w ścianę bo ta beta mi mega wolno rosła.
Uwierzyłam chyba na 1 prenatalnych że to może się udać, a spokojna to zaczęłam być w marcu gdzie termin miałam koniec czerwca🤡

Jak nie będzie serduszka dzisiaj jeszcze, to pamiętaj że to jest ok. 🫂 Pamiętam że sama przetrzepałam pół Internetu na ten temat po transferze i na tym etapie może być serduszko widoczne, ale może też go nie być bo pojawi się jutro/za dwa dni. Niemniej jednak, trzymamy kciuki mocno 🤞🫶 a i następną wizytę umów sobie plis na 7 rano 🤣 bo mi już tutaj palce cierpną od zaciskania od rana 🤡
Turlasz się już?😅

Boże mamy serce 😭😭😭
im so happy ice cream GIF

Bejbiku zrobiłeś ciotce dzień !!! Jak ja to kocham !!!! ❤️❤️❤️❤️

reklama
Do góry