reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

powiedzcie mi czy jest tu jakaś dobra dusza, która nie miała ani jednego objawu ciąży? 😅
każdy mówi, że powinnam się cieszyć, ale mnie nawet cycki nie bolą. Ani nie są jakieś pełne. Nic, no nic.
Mi zaczęło być niedobrze jakoś w 7+0 i puściło w 13+0. Więcej nic
Cycki to po porodzie mi dopiero urosly
Nie wymiotowałam ani nic. W sumie to nie czułam się jak w ciąży tylko chu** goli sie 🍑 na oślep 🤣
A brzuch też wyszedł jakoś późno bo w Lutym/marcu a rodziłam w czerwcu

reklama
powiedzcie mi czy jest tu jakaś dobra dusza, która nie miała ani jednego objawu ciąży? 😅
każdy mówi, że powinnam się cieszyć, ale mnie nawet cycki nie bolą. Ani nie są jakieś pełne. Nic, no nic.
Moja przyjaciółka rodziła miesiąc po mnie i nie miała żadnych objawów, pracowała do 7miesiaca aż ją szef wygonił na wolne

No ja właśnie też nie chcę za bardzo cc, chociaż z drugiej strony boję się trochę czy sobie poradzę sn (pierwszy poród) 🫣
Ja całą ciążę modliłam się o cc, nawet w dniu przyjęcia prosiłam o cc lekarza bo bałam się porodu od początku. No i miałam wywoływany bo na ostatniej wizycie wyszedł klocek 4 kg na usg, więc bałam się tym bardziej 😅

A finalnie wspominam super, chciałam wstać odrazu ale pozwolili mi po 2h z maluszkiem, jak położna wyszła to poleciałam odrazu pod prysznic😅 zla była bo miałam znieczulenie i trochę jeszcze trzymało.
No i jak masz mozliwosc znieczulenia to bierz bez zastanowienia, zbawienie

reklama
Miałam ciążę bezobjawową aż do 3 trymestru, kiedy walnęła mnie piekielna zgaga.
Takze ciesz sie :)

Do góry