reklama
Owulacja
Fanka BB :)
Ja miałam przodująceJa mam teraz niski ujścia szyjki macicy, liczę ,że się podniesie łożysko bo nie chce CC. Chciałabym spróbować vbac.
93kora
Moderator
To mi moją gin mówiła, że mam z przodu łożysko na przedniej ścianie a na prenatalnych już nisko ujścia szyjki macicy ale na tylniej ścianie.Ja miałam przodujące![]()
Idę 4 grudnia na wizytę to się wyjaśni wszystko (taką mam nadzieję). Także do 4 grudnia wiem, że nic nie wiem.
93kora
Moderator
Kurcze mój 2 latek też cały czas jest cycuś mamusi i chce na rączkiJa w tej ciąży praktycznie do 12tc nie miałam objawów. Potem przyszły delikatne mdłości, ale nic wielkiego. Cycki w zasadzie dopiero koło 20tc zaczęły być cięższe, ale teraz (28tc) już to przeszło, nawet trochę oklapłyNa ten moment mam w zasadzie tylko zachcianki jedzeniowe no i bóle pleców, zmęczenie. Chociaż to bardziej zasługa tego, że mam 9 miesięcznego hajnida w domu którego dosłownie muszę nosić na rękach
![]()
Kitsune
Moderator
O matko, to ona już jest dla mnie ciężka a nawet 8 kilo nie ma, a gdzie tam dwulatka targaćKurcze mój 2 latek też cały czas jest cycuś mamusi i chce na rączki![]()
Owulacja
Ej to jakiś kosmosTo mi moją gin mówiła, że mam z przodu łożysko na przedniej ścianie a na prenatalnych już nisko ujścia szyjki macicy ale na tylniej ścianie.![]()
93kora
Moderator
Co ja poradzę. Dużo nie waży 14 kg tylkoO matko, to ona już jest dla mnie ciężka a nawet 8 kilo nie ma, a gdzie tam dwulatka targać![]()
93kora
Moderator
Kosmos to jest to, że musiałam dzwonić i się upominać po cytologie od 7 października. Wyszedł stan zapalny (rzekomo mały) i mam czekać na wizytęEj to jakiś kosmos![]()
Owulacja
Ej bo Ty musisz mieć jakieś przygodowe te ciąże, co nieKosmos to jest to, że musiałam dzwonić i się upominać po cytologie od 7 października. Wyszedł stan zapalny (rzekomo mały) i mam czekać na wizytę![]()
reklama
93kora
Moderator
Chyba coś w tym jest jak pamiętasz dobrzeEj bo Ty musisz mieć jakieś przygodowe te ciąże, co nie
![]()
Podziel się: