reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

bo ja naprawdę już am schizy, że sobie jutro pójdę na usg a ten lekarz mi powie "no co sobie Pani wymyśliła, jaka ciąża" 😂

reklama
Ja miałam przodujące 🫣
To mi moją gin mówiła, że mam z przodu łożysko na przedniej ścianie a na prenatalnych już nisko ujścia szyjki macicy ale na tylniej ścianie. 🤷🏻

Idę 4 grudnia na wizytę to się wyjaśni wszystko (taką mam nadzieję). Także do 4 grudnia wiem, że nic nie wiem.

Ja w tej ciąży praktycznie do 12tc nie miałam objawów. Potem przyszły delikatne mdłości, ale nic wielkiego. Cycki w zasadzie dopiero koło 20tc zaczęły być cięższe, ale teraz (28tc) już to przeszło, nawet trochę oklapły 😅 Na ten moment mam w zasadzie tylko zachcianki jedzeniowe no i bóle pleców, zmęczenie. Chociaż to bardziej zasługa tego, że mam 9 miesięcznego hajnida w domu którego dosłownie muszę nosić na rękach 🙃🙃
Kurcze mój 2 latek też cały czas jest cycuś mamusi i chce na rączki 🙈

Kosmos to jest to, że musiałam dzwonić i się upominać po cytologie od 7 października. Wyszedł stan zapalny (rzekomo mały) i mam czekać na wizytę 🤦🏻
Ej bo Ty musisz mieć jakieś przygodowe te ciąże, co nie :p
Arrested Development Flirt GIF

reklama
Do góry