reklama
Brownie1992
Moderator
Ja w Luxmedzie miałam na 1 wizycie i jeszcze przed położna ważyła i mierzyła ciśnienieO 12 USG, o 13:40 wizytajak na Medicover przystało
LadyCaro
Fanka BB :)
No ja zobaczę jak to będzie. Dostałam skierowanie na USG to się zapisałam i na wizyte oddzielnie, nie było możliwości, żeby się zapisać razem. Wiem, że przed wizytą mam iść do położnych, żeby założyły mi kartę ciąży.Ja w Luxmedzie miałam na 1 wizycie i jeszcze przed położna ważyła i mierzyła ciśnienie
Bolilol
Ty, a zagryzanie śledzi lodami to nie objaw?słońce, ja nie miałam poprzednio i teraz też nie mam żadnych objawówczuję się doskonale, jedynie zaczyna mi już trochę odstawać brzuch (16 tydzień) ale w pierwszej ciąży na ten brzuszek bardzo długo musiałam czekać
![]()
Devin
Moderator
Kurczę dziwnie, ja miałam normalnie wizytę na 12 to wchodziłam, lekarz robił usg. Jak na normalnej wizycie.O 12 USG, o 13:40 wizytajak na Medicover przystało
To kto robi to USG?
Devin
Moderator
U mnie też. Jak wizyta np 12:00 to byłam zawsze szybciej i położna przed wizyta wołała na ciśnienie i ważenie i wpisywanie do karty ciąży wynikówJa w Luxmedzie miałam na 1 wizycie i jeszcze przed położna ważyła i mierzyła ciśnienie
Devin
Moderator
Ja wchodzę w prowadzenie ciąży i mam do wyboru. Zapisywałam się i normalnie na wizycie było usg. A Ty jak masz w aplikacji?No ja zobaczę jak to będzie. Dostałam skierowanie na USG to się zapisałam i na wizyte oddzielnie, nie było możliwości, żeby się zapisać razem. Wiem, że przed wizytą mam iść do położnych, żeby założyły mi kartę ciąży.
Załączniki
LadyCaro
Też lekarz. Po prostu miałam oddzielnie skierowanie na USG poniżej 10 tygodnia ciąży,.więc się na to umówiłam i oddzielnie na wizytę.Kurczę dziwnie, ja miałam normalnie wizytę na 12 to wchodziłam, lekarz robił usg. Jak na normalnej wizycie.
To kto robi to USG?
reklama
LadyCaro
No to to ja mam to jako wizytę plus oddzielnie skierowanie na usgJa wchodzę w prowadzenie ciąży i mam do wyboru. Zapisywałam się i normalnie na wizycie było usg. A Ty jak masz w aplikacji?
Podziel się: