reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

reklama
Ja w Luxmedzie miałam na 1 wizycie i jeszcze przed położna ważyła i mierzyła ciśnienie
No ja zobaczę jak to będzie. Dostałam skierowanie na USG to się zapisałam i na wizyte oddzielnie, nie było możliwości, żeby się zapisać razem. Wiem, że przed wizytą mam iść do położnych, żeby założyły mi kartę ciąży.

No ja zobaczę jak to będzie. Dostałam skierowanie na USG to się zapisałam i na wizyte oddzielnie, nie było możliwości, żeby się zapisać razem. Wiem, że przed wizytą mam iść do położnych, żeby założyły mi kartę ciąży.
Ja wchodzę w prowadzenie ciąży i mam do wyboru. Zapisywałam się i normalnie na wizycie było usg. A Ty jak masz w aplikacji?

Załączniki

• IMG_9264.png
    IMG_9264.png
    53,2 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry