Sok z żuka
Fanka BB :)
Ja w trakcie cc wymiotowałam, praktycznie sama wodą, bo nic nie jadłam. Powiedziałam paniom ze mnie mdli i chyba bede wymiotować, podsunęły mi nerkę i zwymiotowałam, nie bylo to jakieś krępujące czy cos, nie ma sie czego bać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Owszem, dla kogoś kto nie wymiotował 30 lat, jest się czego bać. Ludzie mają różne lęki a ja mam silny przed wymiotowaniem. To jest poza moją kontroląJa w trakcie cc wymiotowałam, praktycznie sama wodą, bo nic nie jadłam. Powiedziałam paniom ze mnie mdli i chyba bede wymiotować, podsunęły mi nerkę i zwymiotowałam, nie bylo to jakieś krępujące czy cos, nie ma sie czego bać.
jak Ci podadzą to myślę, że spokojnieOwszem, dla kogoś kto nie wymiotował 30 lat, jest się czego bać. Ludzie mają różne lęki a ja mam silny przed wymiotowaniem. To jest poza moją kontrolą
Tylko jakby nie patrzeć wymioty mogą się pojawić w każdej sytuacji i także przy porodzie. Moja znajoma wymiotowała w trakcie porodu sn będąc na porodówce. Jak poradziłaś sobie ze strachem od początku ciąży? Skoro ten lęk jest tak silny i jest poza Twoją kontrolą, to chyba warto pracować nad nim czy nawet być pod opieką psychiatry i zastosować farmakoterapię.Owszem, dla kogoś kto nie wymiotował 30 lat, jest się czego bać. Ludzie mają różne lęki a ja mam silny przed wymiotowaniem. To jest poza moją kontrolą
ale ja nie należę do osób które ciągle wymiotują, wlasnie należę do tych które nie wymiotują. Na stole jestes pod opieką, jest duzo osob wokół, nie pozwolą zeby stało sie cos złego.Owszem, dla kogoś kto nie wymiotował 30 lat, jest się czego bać. Ludzie mają różne lęki a ja mam silny przed wymiotowaniem. To jest poza moją kontrolą
Jestem pod opieką psychiatry ale na czas ciąży odstawiłam niestety leki. Na początku ciąży byłam tak zdesperowana żeby się ciąża utrzymała że byłam gotowa nawet na wymiotowanie ale mój organizm chyba sam jakoś te wymioty odrzuca. Miałam wypisany lek w razie czego przeciwwymiotny ale nie mialam nawet mdłości.Tylko jakby nie patrzeć wymioty mogą się pojawić w każdej sytuacji i także przy porodzie. Moja znajoma wymiotowała w trakcie porodu sn będąc na porodówce. Jak poradziłaś sobie ze strachem od początku ciąży? Skoro ten lęk jest tak silny i jest poza Twoją kontrolą, to chyba warto pracować nad nim czy nawet być pod opieką psychiatry i zastosować farmakoterapię.
szczerze nie wiem, tak mi powiedział anastazjologUkładają jelita? To one same się nie układają?![]()