reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Do dziewczyn po CC

reklama
Świetnie, jeszcze się dowiedziałam że dają do wypicia wcześniej płyn neutralizujący kwasy żołądkowe i już od tego można się porzygać..
Ja dostałam (miałam nagłe łyżeczkowanie w znieczuleniu podpajęczynówkowym), ale jak nie aż wzdrygnęło na pierwszy łyk to mi zabrali i powiedzieli, że nic się nie dzieje. Lepiej nie wypić niż porzygać się od wypicia, a ja jestem mega wrażliwa na obrzydliwe smaki.

Teraz już trochę za późno na konsultację psychologiczną, ale ja mimo wszystko na Twoim miejscu umówiłabym się na taką po porodzie, zeby to przepracować, bo leki lekami, ale pezy dziecku nie wyeliminujesz jelitówek i tego typu dolegliwości ;) mój syn teraz na Święta zaraził rzyganiem całą rodzinę. Dzieci to łapią łatwo od siebie, czasem nie unikniesz.

Tak, już dziś leżę w szpitalu, jutro rano będą ciachać
Ja tego nie mialam, ale moze przy planowanym tego nie ma.

Wiem, ze na lęki to juz nie pomoże, ale jesteś pod dobra opieka i wszystko bedzie dobrze. Powiedz personelowi o wszystkim.

A po porodzie sugeruje pomoc psychologa.

Do góry