reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Do mam które zaszły w ciąże w lutym i miałay wtedy 26 lat

Anka.G

Mama Damiana i Miłosza
Hm.....no własnie ...chce sprawdzić wiarygodność badań.....chciałabym spr.czy te 26 letnie mamy(rocznikowo) które zaszły w ciąże w lutym urodzą chłopczyka czy dziewczykę.
Prosze Was jeśli wiecie z USG kogo będziecie miały wpisujcie się
POZDRAWIAM

reklama

Madzia79

Początkująca w BB
Witaj Aniu!!!

Ja rocznikowo mam 26lat. Zaszłam w ciąże na przełomie luty/marzec (ostatnią miesiączkę miałam 17.II). i będe miała córkę :)

Pycha

mama Mai i Marty
Miasto
Strzelce Krajeńskie
Madzia79 pisze:
Witaj Aniu!!!

Ja rocznikowo mam 26lat. Zaszłam w ciąże na przełomie luty/marzec (ostatnią miesiączkę miałam 17.II). i będe miała córkę :)

Madziu, prawie mogłabym się pod tym podpisać, tylko mała zmiana ostatnia miesiaczka 18.II., no i niestety nie wiem, czy to córka czy syn, choc mam przeczucie, ze córka.

Madzia79

Początkująca w BB
Pycha, to może urodzimy w tym samym terminie chociaż czytałam, że może to już za 3 tyg.u Ciebie. :( Trzeba być dobrej myśli. U mnie córka (tak na 80%). Nawet to jak wyglądam na to wskazuje - opuchlizna, nos 2 razy większy, apetyt na słodycze, waga "ciężka" itp. i do tego czuje się tak brzydka,że prawie nigdzie nie wychodzę. Ręce mi tak drętwieją, że nie moge spać z bólu, nie mówiąc już o jeździe samochodem, jak kieruje to rąk nie czuje.
A co do tych kilogramów zbędnych to mam nadzieję, że zniknął w mgnieniu oka :laugh:

Pycha a Ty nie wiesz jaka płeć bo dzidzia się źle ułożyła czy też nie chcesz wiedziec?

Madzia79

Początkująca w BB
Pycha czytałam też ze lekarz kazał ci przyjść na nastepną wizyte dopiero 16.XI. Mój lekarz mówił, że pod koniec ciąży zalecane jest chodzenie co 2 tygodnie. No i ja tak właśnie chodzę, ale u mnie wizyta kosztuje 50 zł. A co do płci to doczytałam ze jednak lekarz ci nie powiedział bo nie widać więc już wszystko jasne :)

Madzia79

Początkująca w BB
Jak dobrze pójdzie z porodem to może urodzę na moje urodziny, mam 20.XI a termin porodu na 21.XI :D
chociaż przyznam, że wolałabym z tydzień wcześniej. Zobaczymy jak siły natury zarządzą :laugh:

Pycha

mama Mai i Marty
Miasto
Strzelce Krajeńskie
Wszyscy mi mówią, ze wyglądam na dziewczynkę ( no... oprócz mojej teściowej :mad: ), słodyczami tez się zajadam, ręce ciągle zdretwiałe. Termin mam na 23 listopada, no ale szyjka jest tak krótka, że najprawdopodobniej nie dotrwam, a szczerze mówiąc bardzo chciałam Strzelca.

Troche tez się zdziwiłam, ze następna wizyte mam 12.11. (16.11. - USG), ale oczywiście w razie co mam dzwonic.

A urodziny miałam 28.08.

Pozdrawiam!!!

reklama
Do góry