reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

reklama
Ja ważyłam się wczoraj - 27w4d - +10kg :szok: ale niczego sobie nie odmawiam

a mój V mówi do mnie "moja malutka", po czym dodaje: "w sumie już nie taka malutka"... :-p

Dolga nie no 9 jak z przodu zobacze to wpadne w depresje, mam nadziejez e tak zle nie bedzie. Z Jula jak szlam do porodu to wazyłam 88,8. i nie chce wiecej napewno wazyc, zle wygladałam. nie nie nie

Yustyna ja też już 8 z przodu przekroczylam i podejrzewam, że delikatnie o 9 zahacze, a myślałam że w drugiej ciąży sir mniej tyje haha
Hahaha, ja też miałam plany! Mówiłam sobie "jak zajdę w drugą ciążę to będę się pilnować i w ogóle mało przytyję. A najlepiej to w ogóle schudnę". Sra ta ta ta..... Ja mam 85 na liczniku. I obawiam się, że też zahaczę o 9 z przodu. No trudno - będzie więcej do zrzucania, a tak poza tym to nic na to już nie poradzimy, nie ma co płakać :) Grunt, że maluchy zdrowe :)

Haha Dream no pewnie, a co tam później zrzucić u mnie 29t0d i 9,5 kg na plusie, czyli 85 na liczniku, Dream idziemy łeb w łeb hehe

Ja też czuję że przyspieszam z wagą. Dobrze ze to juz tylko trochę ponad 2 miesiące bo mogło by być słabo. Niby jem tak samo ( co łatwe nie jest bo apetyt większy) to i tak jakoś inaczej mi się to teraz rozchodzi. Na brzuchu to jeszcze tak nie widać ale twarz i uda... No ale nic. I tak się całkiem nieźle trzymam .

U mnie waga się trzyma tzn. wróciłam do tego co wazylam przed ciążą ale myślę że tak się dzieje ze względu na to że jestem na diecie cukrzycowej

reklama
U mnie +10,dziewczyny ja mam już wagę 3 cyfrową,aż wstyd,ale co zrobie :(
O koleżanko! Ciebie nie dogonię. Nie ma bata! Ale zrzucisz jak urodzisz, niech Ci nie będzie wstyd. To całkiem niepotrzebne, wiadomo - ja tez wolę nie patrzec w lustro, ale staram się to olewać ciepłym moczem :) Nawet dzisiaj kupiłam sobie gazetkę Chodakowskiej "Be Active" i zobaczę co tam ciekawego ona pisze. Lubię ją i chyba po porodzie się wezmę za jej ćwiczenia :) Taki mam plan :)

Do góry