• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

reklama
Hej Dziewczyny! Ja mam niesamowita ochote na seks non-stop ;-) Jestem spiaca 24h, ledwo zyje ale wystarczy, ze moj M wraca z pracy dotknie mnie i ja sie rozplywam :) On sie troche boi ale ja usypiam jego obawy, narazie nie mamy przeciwskazan od gin.

ja mam często mdłości i sex jest wtedy ostatnią rzeczą o której myślę, jak się dobrze czuję mam ochotę, śpiąca też jestem, ale na szczęście nie tak jak w poprzedniej ciąży, wtedy mogłam spać bez przerwy

Dziewczynki zwłaszcza do tych co mają okropne mdłości tak jak ja od dwóch tygodni. Byłam wczoraj u mojej Pani doktor, która na moje mdłości jednoznacznie powiedziała "kup imbir i wkrajaj plasterki do szklanki z wodą" Od wczoraj wieczór jestem jak nowo narodzona mdłości przeszły prawie w 100%. Do kubeczka z wodą wkrajam sobie 2-3 plasterki imbiru troszkę je rozgniatam nożykiem i już. To naprawdę działa lepiej nawet niż herbatko imbirowe których w upały za bardzo nie chce się pić :-)

reklama
Może i ja spróbuje z tym imbirem, bo już nie daje rady z mdłościami...nawet zapach spaghetti, które zawsze uwielbiałam przyprawia mnie o ogromne mdłości.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry