marys16
Fanka BB :)
ja też się strasznie wzruszam. Zobaczę coś tkliwego to od razu beczę. Już znając tą swoją nadwrażliwość nie oglądam w tv żadnych filmów dokumentalnych o dzieciach i zwierzątkach.
A jak na mieście widzę malutkie dziecko to mi się buzia sama śmieje, i wyglądam jak pajac. Bo mam uśmiech jak malowany :-)
A jak na mieście widzę malutkie dziecko to mi się buzia sama śmieje, i wyglądam jak pajac. Bo mam uśmiech jak malowany :-)
hi hi a na drugi dzien plakalam o to, co bedzie jak im domu nie znajdziemy.. teraz jak o tym mysle, to mi sie to smieszne wydaje, tymbardziej ze one maja dopiero poltora tygodnia, ale wtedy strasznie sie tym przejelam:-) hi hi
moja polozna powiedziala mi ze w 28tg bede musiala wzisc szczepionke i powinno byc dobrze ale mnie to nie pociesza
Zdażyło się to już 2 razy, a ten drugi dzisiaj w o 5.30 nad ranem! Oczywiście mnie to obudziło. Wiem, że to normalne w ciąży, zresztą jak uczucie wiecznie zapchanego nosa, które też mam (od rozszerzonych naczyń krwionośnych). I co robić w takiej przypadłości?