reklama
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
Bubasek nio z tymi mrowkami to mnie zastrzelilas
hi hi ale fakt jest faktem, ze czasem to uczucie jest mega nieprzyjemne i mi przeszkadza

wyciagnelam stanik ktory nosilam z Julka w ciazy i przy karmieniu 85dd i cycki mi sie wylewaja![]()
wow kochana seksi mamuśka z |Ciebie ;-)
aniolek20k
Fanka BB :)
jak mleczarnia juz wygladam

marys16
Fanka BB :)
bluebell ja tez tak czasami mam i zastanawialam sie ostatnio czy to normalnezwlaszcza jak dluzej posiedze np na twardym krzesle to pozniej wlasnie mam takie glupie uczucie
jesli chodzi o biust to mi tez urosl i to duzo.. wsumie jakos szczegolnie sie nie ciesze, bo przedtem tez nie narzekalam.. na szczescie brzuszek troche mi wywalilo, bo juz wszyscy sie smiali, ze najpierw ida moje cycusie, pozniej dlugo dlugo nic i brzuch, a na koncu janio a ostatnio zona mojego taty mnie pocieszyla, ze to jeszcze nie koniec przyrostu i zebym jeszcze poczekala z kupnem stanika do karmienia, bo jak jeszcze dojdzie mleko to te kupione teraz napewno beda za male.. nio a jesli chodzi o siare to u mnie z nia slabo.. moze ze 2 dni temu zauwazylam malusienkie kropelki i tyle.. tylko jak was tak czytam to sie zastanawiam czy napewo wszystko ok ze mna
![]()
A może to tak kość łonowa się rozchodzi ? Czy to nazywają spojeniem łonowym. Kiedyś o tym gdzieś czytałam, ze ta kość się przesuwa by zrobić lepsze ujście maluszkowi.
A mi moje cycuszki już nie rosną. Jak podrosły w I trymestrze tak zostały.
I dla mnie też nic mi z nich nie cieknie. I jak was czytam to zaczynam się martwić. czy to aby normalne ze ja nie mam siary ?? czy to nie ma potem wpływu na ilość pokarmu?
reklama
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Mi aczej też nic nie cieknie, jakieś 2 mies temu jak ścisnęłam brodawkę to poleciało parę kropelek przezroczystego płynu ale ostatnio nawet ak ścisnę to nic nie leci. Myślę że to nie ma wpływu na ilość pokarmu po porodzie.
Podziel się: