reklama
Ja coś mam problem z jazdą samochodem z rana. Coś mnie mdli, pot oblew, duszno się robi i słabo
i brzuch często twardnieje :-( Albo cukru mało albo sama nie wiem, bo po przedostatniej jeździe to w sklepie musiałam 2 batony zjeść
dopiero mi przeszło 

sylwiakk303
Fanka BB :)
ja mam takie pytanko czy znacie jakies sposoby na bol zeba wprawdzie wizyte mam na jutro umowiona ale tak mnie uz boli ze nie wiem do czego buzie przylozyc???
aniolek20k
dziewczyny a ja niewiem co sie dzieje ostatnio jak chodze to odczowam straszny bol w kroku ale dzis to juz masakra, chodze i podpieram sie o meble tak boli, wizyte mam za tydzien i niewiem czy czekac czy jechac jutro, straszny bol poradzcie cos bo niewiem czy to normalne, nigdy przedtem tak nie mialam,
normalnie jak by mlody chcial sie przebic
dziewczyny a ja niewiem co sie dzieje ostatnio jak chodze to odczowam straszny bol w kroku ale dzis to juz masakra, chodze i podpieram sie o meble tak boli, wizyte mam za tydzien i niewiem czy czekac czy jechac jutro, straszny bol poradzcie cos bo niewiem czy to normalne, nigdy przedtem tak nie mialam,
Ja nigdy nic takiego nie miałam, ale radze iść jutro do lekarza, lepiej ,,dmuchać na zimne"
aniolek20k
u mnie to straszny bol i niewiem czy niezdecyduje sie dzis odwiedzic pogotowia jak nieprzejdzie
reklama
Podziel się: