Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej dziewczynki
mam niezłego stracha dzisiaj przy wypróżnianiu zobaczyłam na papierze różowe ślady czyli krew- czy to może być groźne dla dziecka? wizytę mam dopiero za tydzień i nie wiem czy iść wcześniej do lekarza czy poczekać....???
pozdrawiam
kainkas a ze tak zapytam przy kupce?...tez tak mialam wczoraj, pekaja mi hemoroidy...dzisiaj juz nie mialam problemu, ale zapytam gina, czy mozna cos na to zaradzic, bo hemoroidy mam juz dosc dlugo, a teraz musialam przestac brac leki, ktore do tej pory dzialaly cuda...
tak skunkanka, przy kupce. takie delikatnie tylko papier był różowy, jak się dzis powtórzy to jutro pojde do lekarza, a jak nie to zaczekam tydzien. Ja od samego poczatku mam problem z zaparciami ostatnio ciagle czopki glicerynowe zakładam wiec to tez moze miec wpływ
Dla kolejnego specjalisty jestem ewenementem medycznym :-):-) generalnie po detralexie i clexane to hemoroidy powinny zniknac, a nie krwawic, u mnie oczywiscie wszystko na odwrot:-) dosalam posterisan w czopach i masci, plus nasiadowki z kory debu bleeeee...
Wczoraj przy kąpieli zauważylam, ze mam żylaka w kroku:-(, tzn. tak myślę, że to jest własnie to. Czerwona wypukła żyła usytułowana jakies dwa cm nad pochwą, bardziej z boku, przynajmniej tak to wyglada. Nic nie boli. Ale co dalej.... Wizyte u połoznej mam za tydzień ale już wiem co mi powie - ze to normalne w ciaży.
Słyszalyście coś o tym? Na internecie nie ma za wiele na ten temat. Czy to moze komplikowac poród naturalny?