Ja mam jakieś żyły na wargach sromowych i hemoroidy i to lekarza ciut niepokoi

. Nie wiem niby hemoroidy wychodzą po trudnym porodzie, a urodzić dziecko 4.385 g nie było łatwo

Ale mam pytanie, bo przez te 5 lat gdzieś parę spraw mi umknęło:-(. Tak więc mam czasem skurcze przepowiadające i spoko to normalne, ale czasem mam na bieliźnie upław śluzu to wychodzi ze mnie po trochu, raz na kilka dni cosik się pojawia- teraz częściej

. Nie wiem czy to wynik kaszlu który rozrywa mój brzuch a on się napina, czy to może mieć już cosik wspólnego z czopem śluzowym bo wtedy tak boli mnie krocze

. Powiem też,że często mam napięty cały brzuch niewiele jem bo mnie od razu mdli a ostatnio podczas badania miałam rozwarcie na palec a teraz ta grypa i kaszel dały mi popalić. W nocy jak czuję,że napad kaszlu się zbliża to laduję w Wc bo albo wymiotuję, albo moczu utrzymać nie mogę:-(. Mąż patrzy na mnie i sam nie wie już co robić

bo się boi o Zuzię i o mnie. Wizyte u gina mam we wtorek a nie chcę panikować bo może ten śluz- przejrzysty, czasem żółty i gęsty jak galareta to normalne w 31 tc. Kurna,że ja nie pamiętam jak było z Tusią

Proszę pomóżcie bo świruję od myślenia a jak w gogle wrzucę zapytanie to czop śluzowy wychodzi

Pozdrawiam i wracam do Tuśki bo prababcia ma z Nią niezłą jazdę, jedna nie słyszy druga próbuje jej coś wytłumaczyć a w końcu babcia nie wie o co chodzi i znów słyszę,że potrzebują tłumacza;-). No ale cóż, Babcia ma 86 l i raka mózgu- o którym nie wie, a Tusia nie rozumie,ze starsza kobieta w babci stanie już bedzie taka dziecinna i głucha