reklama
eli88
Fanka BB :)
nie daje rady.. dziewczyny nie wiem czy to można nazwać dolegliwością, ale nie mam kompletnie cierpliwości.. do DZIECI!!! przychodzą do mnie niunie od mojego kuzyna (10lat i roczek) i bawią się z Fleksją... i ja po prostu po 2 minutach ich odwiedzin mam dość.. mam ochotę zamknąć się w łazience i beczeć.. młodsza cały czas piszczy i trzeba ją podnosić co 5 sekund bo sie boi pieska a starsza strasznie krzyczy pod czas zabawy i wiecznie coś gada i pyta.. boże... ja je uwielbiam i spędzałam kiedyś z nimi prawie 24 h a teraz nie umiem wytrzymac nawet 5 minut... już wymyślam jakieś wymówki że źle sie czuje, że ide spasc... zeby ich nie wypraszać jakoś bezpośrednio żeby nie urazić.. ale sie nie da... a ta ***** żona mojego kuzyna przysyła tu dzieciaki bo sobie jedzie do kosmetyczki lub fryzjera itd! 

eli Twoje zachowanie jest jak najbardziej zrozumiałenie daje rady.. dziewczyny nie wiem czy to można nazwać dolegliwością, ale nie mam kompletnie cierpliwości.. do DZIECI!!! przychodzą do mnie niunie od mojego kuzyna (10lat i roczek) i bawią się z Fleksją... i ja po prostu po 2 minutach ich odwiedzin mam dość.. mam ochotę zamknąć się w łazience i beczeć.. młodsza cały czas piszczy i trzeba ją podnosić co 5 sekund bo sie boi pieska a starsza strasznie krzyczy pod czas zabawy i wiecznie coś gada i pyta.. boże... ja je uwielbiam i spędzałam kiedyś z nimi prawie 24 h a teraz nie umiem wytrzymac nawet 5 minut... już wymyślam jakieś wymówki że źle sie czuje, że ide spasc... zeby ich nie wypraszać jakoś bezpośrednio żeby nie urazić.. ale sie nie da... a ta ***** żona mojego kuzyna przysyła tu dzieciaki bo sobie jedzie do kosmetyczki lub fryzjera itd!![]()

kari_26
wrześniowa mama 2009
hej dziewczyny
u mnie dzis pochmurno i humorek kiepskawy żeby nie powiedzieć koszmarny!!!!
po 2 się obudziłam i do 6 nie mogłam zasnąć koszmar jakiś
((
Jak wszystko było ładnie pięknie tak teraz nic zjeść nie mogę bo mega zgaga.....chyba powinnam się cieszyć może przynajmniej przystopuje z kg
ale i tak najgorszą uciążliwością są moje OBRZMIAŁE I OCIĘRZAŁE NOGI niby jeszcze tak strasznie nie puchną ale bolą jak gdyby ważyły 4 tony /sztuka
(((
Macie może na to jakieś sposoby????
u mnie dzis pochmurno i humorek kiepskawy żeby nie powiedzieć koszmarny!!!!
po 2 się obudziłam i do 6 nie mogłam zasnąć koszmar jakiś
Jak wszystko było ładnie pięknie tak teraz nic zjeść nie mogę bo mega zgaga.....chyba powinnam się cieszyć może przynajmniej przystopuje z kg
ale i tak najgorszą uciążliwością są moje OBRZMIAŁE I OCIĘRZAŁE NOGI niby jeszcze tak strasznie nie puchną ale bolą jak gdyby ważyły 4 tony /sztuka
Macie może na to jakieś sposoby????
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
Kari liście kapusty z lodówki pogniecione, obłóz nohi i obwiąż np.bandazem. to samo stosuje sie na zapalenie piersi i pomaga!
mam nadzije ze sprawdzalas cisnienie i nie masz białka w moczu bo przy takich obrzękach trzeba to czesto kontrolowac! mój gin zawsze ogląda mi najpierw nogi,pyta o ciśnienie i mocz.
mam nadzije ze sprawdzalas cisnienie i nie masz białka w moczu bo przy takich obrzękach trzeba to czesto kontrolowac! mój gin zawsze ogląda mi najpierw nogi,pyta o ciśnienie i mocz.
Moniczkaleg83
To i ja się dolącze ze swoimi dolegliwościami- też zaczęłam okropnie puchnąć:-(Moje nogi wyglądają fatalnie........mam mniej pić , nie jeść wodnistych owoców, odpoczywać więcej i nogi do góry...Może mąż mnie wywiezie trochę na wieś do rodzinki i tam na świeżym powietrzu przejdzie, bo teraz jest niezaciekawie

eli88
Moniczkaleg.. właśnie pij dużo, tylko nie jedz nic słonego.. cały syf się z ciebie wypłuka i będzie lepiej.. mi gin kazał wypić minimum 1,5l wody niskosodowej dziennie... najniżej sodowana jest primavera z tych co u mnie w sklepie są... i polecam herbatę pokrzywową,... świetnie zmniejsza obrzęki.. i tak jak było pisane wyżej.. okłady z kapuchy... ja mam zamair dziś sobie takie okłądy zafundowac.. jutro ślub i nie mam zamiaru iść w japonkach 

Michasia84
no ja też słyszałam że mało pić to najgorszy błąd.. mnie póki co żadne obrzeki nie dopadły.. nóżki ładne, pierścionek i obrączka też bez problemu na paluszek wchodzą i się zdejmują :-) a wodę mineralną piję dosłownie do wszystkiego i nawet jak nie chce mi sie pić.. i powiem szczerze że czuję się świetnie :-)
w pierwszej ciąży raczej mało piłam i już w 6 miesiącu chodziłam bez błyskotek na palcach.. a na nóżkach tylko klapki albo luźno sznurowane adidaski.. a teraz proszę :-) nawet do dziś się mieszczę w biodrówki sprzed ciąży :-)
jedyne moje dolegliwości to czasami dopada mnie takie osłabienie że mam wrażenie że się z krzesełka osunę.. wtedy godzinka albo 2 leżakowania i mogę funkcjonowac dalej.. no i bóle dosyć silne.. ale na szczęście nie non stop..
dzisiaj jest fantastycznie.. nic nie boli.. a energii mam za 100 :-) latam, gadam.. aż chce sie żyć :-)
w pierwszej ciąży raczej mało piłam i już w 6 miesiącu chodziłam bez błyskotek na palcach.. a na nóżkach tylko klapki albo luźno sznurowane adidaski.. a teraz proszę :-) nawet do dziś się mieszczę w biodrówki sprzed ciąży :-)
jedyne moje dolegliwości to czasami dopada mnie takie osłabienie że mam wrażenie że się z krzesełka osunę.. wtedy godzinka albo 2 leżakowania i mogę funkcjonowac dalej.. no i bóle dosyć silne.. ale na szczęście nie non stop..
dzisiaj jest fantastycznie.. nic nie boli.. a energii mam za 100 :-) latam, gadam.. aż chce sie żyć :-)
O
onka
Gość
ja właśnie jestem w 7 m-cu i nie widzę właśnie żadnej różnicy w chociażby obrączce którą mam już na palcu od jakiegoś roku, co do picia wody u mnie 1,5 litra na dwa dni idzie, poza tym bardzo lubie soki.... ale cóż latao przed nami! I wtedy okaże się czy i puchnięcie dopadnie także mnie.... 

reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona

no ja też słyszałam że mało pić to najgorszy błąd.. mnie póki co żadne obrzeki nie dopadły.. nóżki ładne, pierścionek i obrączka też bez problemu na paluszek wchodzą i się zdejmują :-) a wodę mineralną piję dosłownie do wszystkiego i nawet jak nie chce mi sie pić.. i powiem szczerze że czuję się świetnie :-)
ech znowu mi skasowało posta

ja mam to samo...młody normalnie tak mnie wytresował że szok...
dzisiaj też prawie omdlałam tylko dlatego że bluzeczke lekko brzuszek opinającą załozyłam no ale to widać.....karalne jest w opini bodygardów mojego młodego