reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
A my u lekarza nie byłyśmy. Krostki bledną i to pewnie alergia tylko na co?? Może na zmiane powietrza i otoczenia ;-)
Dzisiejsza noc była koszmarna - obie sie nie wyspałysmy, bo olcie meczył kaszelek (efekt stosowania syropku)

Megi ciesze sie ze to prawdopodobnie "tylko" uczulenie a nie jakas paskudna rozyczka :-(szkoda byloby Olenki :-(buziaczki od Cioteczki Lucynki i Oliwki ;-):-)

A ja na wszelakie zmiany skorne, roznego pochodzenia, zapalenia skory (Oliwka miala na twarzy), odparzenia, alergie skorne, poparzenia, otarcia stluczenia itp itd polecam zel z aloesu ktory zalatwila mi jakis czas temu moja Babcia. Jest produkowany w Australii ale pakuja go tu w Polsce, w Mikolowie. Smialam sie z tego na poczatku ze to znow jakis cudowny lek mojej Babci g*wno wart ( bo ona rzuca sie na wszystkie specyfiki). A okazalo sie ze jest rewelacyjny!!! Oliwia leczona juz byla u dermatologa z ta buzia a po tych lekach od pani doktor bylo jeszcze gorzej :no::wściekła/y::-( JEdna rana na twarzy, ile ja sie naplakalam... ona nie umiala juz nawet jesc bo miala tak sciagnieta skore wikol buzinki a po tym zelu przeszlo Jej w ciagu kilku dni wszystko :tak:i juz nie wrocilo :-) Gdy teraz przy bieguncem iala zapalona cala dupcie, posmarowalam ja tym zelem tylko raz na noc i rano bylo juz cacy :-)

Napisalam juz 2 posty i oba mi zezarlo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam dosc :wściekła/y::wściekła/y:

Chcialam tylko napisac ze ten link ktory nei chce wejsc to link do sklepu ktory ma ten żel na stanie w sprzedazy, jest tez masc ale nigdy jej nie mialam wiec nie jestem w stanie nic o niej powiedziec.

reklama
207603.jpg

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ALOE VERA Żel [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Posiada właściwości nawilżające i ściągające. Wpływa regenerująco na komórki żywe i przyspiesza proces ich rozmnażania. Przyspiesza złuszczanie obumarłych komórek. Łagodzi stany zapalne i poprawia krażenie krwi. Stosowany głównie przy oparzeniach, ukąszeniach owadów, otarciach i podrażnieniach skóry, wysypkach.

[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Opakowanie: 30 g[/FONT]

Cena: 12,90 zł

A stronka na ktorej to jest to SoftMaster, us

Do góry