agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ciamajdy.

ALOE VERA Żel

ALOE VERA Żel
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Słyszałyście o tym, że dziecko może być "przesunięte"? Tzn. tak jak dorosłemu może cos tam się poprzestawiać, że trzeba wprawić tak samo u dziecka.No i moje dziecko było właśnie przesunięte i dlatego mi tak potwornie płakała dzień i noc!!!!Nie jest jeszcze do końca nastawiona, jedziemy jeszcze w piątek na poprawkę bo za jednym razem za bardzo by ją bolało. Co się wycierpiała, to jej:-( , a bolało ją to bardzo, wczoraj to aż jej czopka przeciwbólowego założyłam. Po wczorajszym nastawianiu nocka była duuuuuuużo lepsza, budziła się tylko 3 razy na karmienie.
, zaczęlo się od 23:00.