reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

dolegliwości

reklama
Loja napewno bo w srode miala miec CC :happy:

Mała_Mi czekamy na info :happy:

Niebawem pewnie zobaczymy kolejne slodkie buzki Naszych pazdziernikowych maluszkow :-)

Hejka "obolale" ;-)

No Agus mi od dzis tesik 2 dni pozostaly, a wedlug ostatniej miesiaczki to jeszcze 6.....ogolnie jestem dzis juz wyspana, najedzona i czekam az sie troszke rozjasni i wezme sie do prac domowych.
Co dziwne to dzis od samego rana boli mnie dol kregoslupa, nad sama pupcia :eek: , moze cosik sie rozkreci z tego :confused:

PAulinko jak tak miałam wczoraj ...

Dziś rano obudziłam się i myślałam że wody mi odeszły albo sie posisiałam - nie było tego wiele ale był to śluz z dużą ilością włókienek krwi ---jupiii

coś sie wreszcie dzieje - zostało mi tylko czekać na skórcze - z tego co czytuję w necie i z relacji dziewczyn poród powinien nastąpić w ciągu 24 godzin

Czyżbym znalazłam się w 5% które rodzą w terminie????

Cześć Mamule...
u nas bez zmian....tak myślę.....to co do tej pory bolało...jest niezmienne...lecz nic poza tym.....
Stan psychiczny w skali 1 do 10....powiedzmy 3....jakoś mam sie dziś średnio ze swoja psychiką....w dodatku do szkoly na zajęcia musze sie powlec.....bleeeeeeee

Agus- jakby nie patrezc to juz teraz wiesz ze jest to blisko...tez bym tak chciala, a jestem tylko jeden dzionek za Toba, wiec moze jutro rano ja bede miec sluz podbarwiony :-)
Czarodziejka- oj kochana nie jestes sama,
Moja psychika to rano bylo na 8 a teraz to zaledwie 2-3, do tego zaczyna mnie bolec glowa, kreci mi sie w glowie....czekam tylko do 12:30 i ciekawa jestem co tym razem powie mi polozna, moze stwierdzi ze cisnienie zbyt wysokie i to nie dobrze dla mamy i dziecka, wiec sie bierzemy za wywolywanie :tak:

Oj mamuski kochaniutkie spokojnie ... wiem ze to tak "ciezko", ze chcialoby sie juz przytulic swoje maluszki ... juz niebawem :happy:

Agus oj ten sluz z krwia ... to mi sie podoba .. mialam tak rano w dniu porodu :happy:

Paula ... krzyze bolaly mnie od piatku (7.10.) :happy:

Czarodziejka przytulam Cie mocno :happy:

Trzymam kciuki :-)

Monia - fantastycznie że jesteś - i że masz czas przy maluszku

Dzięki za słowa pocieszenia - cieszę sie bardzo że to może dziś, ale do pólncy dotrwam to będzie 17 - i super!!!

reklama
Agnieszka super ze u Ciebie sie cos dzieje, pewnie Twoje malenstwo bedzie kolejnym pazdziernikowym buziakiem... u nas niestety cisza... mala jakas taka ostatnnio nieruchliwa,prawie jej nie czuje, pewnie dlatego, ze ciasno... ctg pokazalo, ze wszystko ok na szczescie.... niestety, moje nocne skurcze ustaly... nic, oprucz kilku pobudek na siusiu,przesypiam spokojnie cala nocke i nic nie czuje!!!! czemu jeszcze tydzien temu tak dawaly mi popalic, a teraz zanikly???

Do góry