• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

dolegliwości

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy czop sluzowy może mieć podobny wygląd jak kurze białko, taki rozciągliwy, bezbarwny jak śluz w płodne dni. Dziś od rana coś takiego mam i zaczynam się zastanawiac czy to może to???

Dziewczyny - dziwnie sie czuję, boje sie, że to autosugestia, a nie prawdziwe objawy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Śluz jest nadal taki jak opisywałam, a do tego od godziny zaczął sie mulisty ale nie za bardzo bolesny ból brzucha. Zaczyna sie od brzucha i przechodzi na plecy ale bez wyraźnej regularności, więc obawiam się, że to fałszywy alarm:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Poleżałam trochę, teraz zjem obiad i się wykąpię. Zobaczę co na to mój organizm.
Nadia się nie odzywa, pewnie leży na porodówce:szok::szok::szok: bo na dziś się obie umawiałysmy:-D:-D:-D
Pozdrawiamy asia i franio.
ps. Mały nbardzo jest wyciszony, aż go 2 razy musiałam podsłuchiwać tym detektorem tętna bo zaczęłam się bać,że coś nie tak ale wszytsko ok.

Oj Dziewczyny chyba jednak alarm był fałszywy:no::no::no:Po kąpieli bóle ustały, pozostał tylko czop, który cały czas wychodzi. Może więc w nocy albo jutro coś sie zacznie.:confused::confused::confused::confused:Zobaczymy. Mam przeczucie, że Nadia się rozdwoiła bo cały dzień się nie odzywa.
Jutro się odezwę, chyba że.......:-D:-D:-D
Papajki - asia i franio

Asiu ja tez pisalam ze zly alarm i co? pare godzin pozniej lezalam juz na porodowce :happy: .. nadal trzymam kciuki :-)

A Nadia faktycznie cos sie nie odzywa ... mam nadzieje ze tuli juz swoja kruszynke :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry