reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

dolegliwości

OJOJ widze ze nie jestem sama ! mnie tez ostatnio pobolewa podbrzusze szczegolnie z prawej strony. ale tlumacze to tym ze normalnie powinnam miec @ wiec moze dlatego !!ale tabletek zadnych nie biore.
Ostatnio tez przesadzilam i ze sprzataniem i ze spacerkami bo moj chlop wzial mnie na przejazdzke nad morze i klify no i marsz po tych gorach ojejku ale mialam zakwasy ale brzuszek mnie nie bolal ;) no i bylo cudnie choc wietrznie ;)
teraz tez duzo spaceruje ale wieczorkami bo tu dosc ieplo sie zrobilo i puchna mni nozki jak dluzej w upale pochodze.

A to z zdjeciatko z wyprawy ;)

reklama
Kallusia wspaniale zdjatka, to sobie ladnie odpoczeliscie.
Co do nozek to mnie tesik zaczynaja pobolewac, ale mimo to staram sie codzien spacerowac i pojezdzic na rowerku-ponoc to najlepsez aby sie dotlenic ;)

Kallusia coz za rozesmiana para z Was .. sliczna :) .. a jakie piekne widoki, wcale sie nie dziwie ze wycieczka sie podobala ;)

Ja ostatnio zaczelam narzekac na bol w krzyzu ... okropienstwo .. zwlaszcza w nocy ... jak tylko chce sie przewrocic na drugi bok to sie budze i ... ałaaaaa :( ... wtedy musze wstac ... pochodzic az przejdzie i moge spwrotem do lozia ;)

Hej dziewczynki,
mam takie pytanie moze glupkowate ale w jakim miejscu jest etraz u Was malenstwo, bo ja odczuwam bardzo nisko, tak na polowie pomiedzy pepkiem a wzgorkiem lonowym , cosik ala pecherza wysokosc, i czasami czuje ze bardzo mi twardnieje brzusio w tym miejscu. Czy Wy tez tak macie? Bo mnie ten twardniejacy brzusio to martwi.

Paulinko w takim razie mamy mniej wiecej w tym samym miejscu malucha ;) .. a czy twardnieje.. tego Ci nie powiem, bo zadko kiedy naciskam brzusio ... najczesciej glaskam , albo klade tylko reke :)

Ja mam czasami takie dziwnie uczucie na wysokosci pepka, niby dretwienie brzucha, albo.. jakby tam byla pusta przestrzen ;) ... moja mam twierdzi ze takie uczucie jest przy rosnieciu macicy ... uciska na jakies narzady i tak to odbieram ;D ... mam nadzieje ze zrozumialyscie moje gadania ;D

Paulinko specjalnie dla Ciebie posprawdzalam swoj brzunio.. fakt jest lekko twardawy, tzn. bardziej twardy niz na gorze ... w porownaniu .. na gorze to taki flaczek ;) ... tak wiec chyba nie masz sie czym martwic :-* ... i sie nie martw :)

Dziekuje Monisiu,
ja wczoraj wieczorem tesik nadotykalam, i w miejscu gdzie jest malenstwo jest bardziej twardy a w innychmiejscach miekciejszy, jak malenstwo sie przesunelo to i twardosc sie przesunela :laugh:
A do tego okolo 19:45 poczeulam malutki bulgocik w tym "twardym" miejscu - tak ze i u mnie byl pierwszy ruch ;D

Mam takie małe pytanko... do którego tygodnia brałyście duphaston?

No i zaczelo sie u mnie ZGAGA :( przed tem nie pilam wcale herbaty az do wczoraj, kiedy to pozwolilam sobie na 6-8 szkalanek w ciagu dnia i kazda z cukrem. W lozku jak lezalam to myslalam ze mnie cala od srodka wypali. Teraz wiec co to zgaga-bleee.

reklama
Do góry