reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

dolegliwości

Paulinko spróbuj również migdałów podobno pomagają ;)
Dzidzia będzie mieć dużą czuprynkę ;D

reklama
Widzę że każda z nas ma podobne dolegliwości, ja ostatnio też narzekam na pokłówania raz z prawej raz z lewej strony podbrzusza, i co gorsza martwi mnie to :(
Co do brzusia to zauwazyłam że rano jest raz że mniejszy i miększy :) Ale wieczorem jest już duży i twardy :)
JA narazie zgagi nie mam, ale też słyszałam o migdałach że są pomocne, a że dzidzia rodzi się z czuprynką to by się zgadzałao bo bratowa wsuwała w ciąży migdały i bratanica urodziła się z niesamowitymi włoskami (długimi i gęstymi) ;)

Nadia nie martw sie tymi klociami .. to normalne .. ja pytalam swojego gin. ... ja oprocz tego ze mnie koliło to mnie tak rwalo az dretwialam prawie .. ale z dzidzia wszystko w porzadku wiec to normalne :) .. pozdrawiam

Paulinko witam w klubie zgagowcow ;D ... ja codziennie litr mleka koniecznie .. a migdalki nie trawie ::)

No dokładnie MoniQa też mam takie rwanie, a już zwłaszcza jak się zdenerwuję (właśnie przed chwilą moja sunia o mało nie wpadła pod auto). Czasem to tak rwie jakby ktoś mnie ciągnął za szyjkę od środka :( I tak jak piszesz też jakby drętwienie, u mnie to nie tylko własnie drętwienie po bokach co szyjki/pochwy. Tak już bym chciała żeby był wtorek i żeby pójść już na wizycie, a najlepiej żeby było po wizycie z diagnozą, że wszystko w porządku :)

Ja dzisiaj też czuję się paskudnie mam strasznie bolesne kłucia przedtem były z lewej strony w tej chwili boli mnie również z prawej i do tego doszedł też ból kości ogonowej :-[

Loja oj bol kosci ogonowej .. uuu ... mnie jeszcze oprocz tego bola chyba nerki .. albo po prostu krzyze ... w nocy to sie przewrocic na drugi bok nie umiem ::) .... mam nadzieje ze to nie nerki .. jutro odbieram wyniki :)

A mnie od rana boli glowa ... za duzo slodkosci .. chodzi mi o glukoze ... ja jako migrenowiec nie powinnam wcale , a tu na raz pol litra trzeba bylo wypic ::) ... po h zwymiotowalam to wszystko, a pozniej bol glowki mnie meczyl ::) ... eHhh

W nocy mam ten sam problem każdy przewrót okupuję bólem aż się budzę i potem przez 0.5h się układam i masuję :(

Oj , oj Monisiu współczuję wiem co to znaczy taki silny ból głowy :(

Buu, dziewczyny nie wiem co robić :( Od wczoraj rwie mnie coś i kuje, i nawet nie wiem gdzie tzn wiem gdzie ale co to może być. Mam wrażenie że zrobiłam szpagat i mi zerwała się pachwina ścięgno tzn tak czuję ale to boli głębiej jakby pochwa/jajnik, nasila się jak chodzę i w związku z tym nie wiem czy iść jutro na płatna wizytę do gina, czy nie panikować i dotrzymać do bezpłatnej we wtorek ::) Boję się że to coś poważnego, a z drugiej strony jeśli to nic to mężuś się nagada że przez moje histerie wydałam niezłą kase :/

reklama
Nadiu ja bym poszła upewnić się ( był taki u mnie okres że musiałam chodzić do gina raz na tydzień niestety też prywatnie - bo miałam bardzo silne bóle )

Chyba że podejdziesz do szpitala i powiesz co się dzieje też powinni zbadać pod warunkiem że trochę naciągniesz prawdę i powiesz że dopiero niedawno się zaczęło bo jak przyznasz się że od wczoraj masz te bóle to znając naszą służbę zdrowia to mogą powiedzieć że w takim razie możesz poczekać do jutra!!

Do góry