reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dolegliwości

Ja sie konkretnie dzisiaj najadlam, na imieninach siostry, pozniej jednak jeszcze bardziej konkretnie zwracalam wszystko  ::) ... wiedzialam ze tak bedzie, pomimo to nie moglam sie powstrzymac przed pochlonienciem talerza salatki ;) .. no coz , taki urok ;D

reklama
Dziewczynki, zycze Wam i sobie aby dzisiejszy dzien okazal sie o wiele lepszy w samopoczuciu niz wczorajszy...bez zadnych mdlosci, bolow itp.....Jest piatek i czas zaczac weekend w jak najlepszym nastroju  ;)

Juz Paulinko myslalam ze Twoje zyczonka zadzialaly, mdlosci brak, az do chwili kiedy rzucilam sie do wc ;D .. no nic , tak czy siak ... tez zycze zeby weekend byl milusi dla Kazdej z Was :)

Czesc ciężarówki ;)
No i przez dwa tygodnie nie miałam wcale mdłości... a w czwartek zaczęły mi znowu dokłuczac do tego stopnia ze wieczorem wymiotowałam, w piątek wieczorem znowu i dzisiaj rano! Tak mnie zaczęło męczyć :( A wcześniej miałam tylko mdłości bez spotkań z kibelkiem :( Pewnie to ostatnie "tchnienie" moich mdłości i na koniec dają popis ;) Oby się już neidługo skończyły, czego i Wam życzę! :)

Ines   to czwartek chyba byl taki kulminacyjny dzien ;) ... mnie tez tak wzielo na wymioty nagle, owszem wymiotowalam wczesniej, ale od czwartku to tak jakby sie uparlo i kazde jedzonko wola mnie do kibelka  ::) ... dzisiaj mialam takie pyszne sniadanko ;) ;D

Ja też miałam dzisiaj pyszne sniadanko, grzanki z wędliną i żółtym, wędzonym serkiem - na ciepło!!!!! Ale ja nie wymiotuję, chociaż mam mdłości cały dzień!! Mój gin powiedział,że im mama czuje się gorzej tym dzidzuś czuje się lepiej i chyba dlatego te mdłości znoszę ze stoickim spokojem!!! :laugh: ;) :laugh:

reklama
No to moja dzidzia sie czuje rewelacyjnie  ::) .. ja mam mdlosci, wymioty, zawroty glowy, bol glowy, sennosc , marudzenie , narzekanie, zgage i lenia ;)

Do góry