reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dolegliwości

Dzieki MoniQa, sadze ze opisujemy to samo, uspokoilas mnie, a jesli bedzie sie to przeciagac to zadzwonie do mej poloznej.

Raz jescze dziekuje.

MILEJ NIEDZILI DLA CIEZAROWEK ;)

reklama
jeszcze calkiem niedawno ciagle wymiotowalam, mdlilo mnie, nie moglam jesc, nie mialam apetytu i mialam tak wyostrzony węch, ze to co nawet mialo ladny zapach bylo dla mnie zaintensywne i podbijalo mnie, ciagle bylam zmeczona, ale teraz jest juz duzo lepiej:) nie odczuwam juz takich zawrotow, zapachy nie przeszkadzaja mi tak jaki kiedys, mam wiekszy apetyt, ale jeszcze czasem zdarzy mi sie zwymiotowac. czy wy tez kladziecie sie wczesniej spac, a wstajecie z smego rana? :) ja mam jeszcze czasem humory, dzis plakalam i bylo mi smutno, choc nie mialam konkretnego powodu. pozdrowienia:)

Ja rozniez zasypiam bardzo szybko i bardzo szybko sie budze ;) .... zauwazylam jednak ze jak zdazy mi sie pojsc pozniej spac to i tak godz 8-9 i Monia juz na nogach ;D

Dziewczeta a jak tam z wasza skora?? .. Ja mam strasznie sucha :( ... smaruje sie olejkiem 3 razy dziennie ... okropnie mnie swedzi  ::) ( piersi i brzuszek - zwlaszcza)

Z tym spaniem to jakas norma, ja rowniez tak mam....co do skory MoniQa to u mnie czasami swedzi i wystarczy sie podrapac ;), nie mam problemu ze jest sucha, ala co wieczor po prysznicu staram sie nawilzac i masowac piersi i brzuszek balsamem.

Ja pozno chodze spac i pozno wstaje. Tylko że ja co wieczór długo rozmawiam z mężuniem na skypie. Jak mialam go w domku (kiedy to było :( ???) to też oczy mi sie klejiły już ok 21-22.
A co do skóry - swędzi ja cholera. Najlepiej się czuje w domu w luźnym podkoszulku mojego męża koniecznie bez stanika. Jak gdzies wychodze z domu to po dwóch godzinach mam już dosyć wszystkiego i najlepiej rozebrałabym się do golasa tak mnie wszystko swędzi. Lekarz pozwoliłmi pić wapno więc zakupiłam 4 opakowania i pije codziennie. Nie wiem czy pomaga, chyba nie  :D ale chyba nie szkodzi. No i smaruję oliwką po kąpieli a w ciągu dnia balsamem. 

Milego dnia

reklama
Mnie nic nie swędzi. Jakoś w normie. Odkryłam dziś w naszym sklepie świeży sok z marchwi - ten co ma trwałość 24 h. Będe go kupować i jednego dziennie pić. Karnacja się poprawi. Opalać się za bardzo nam nie wolno, a samoopalaczy chyba tez nie bardzo można używać. Co Wy na to???

Do góry