reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dolegliwości

Nie martw sie Paulinko mój żołądek podchodzi do góry przy codziennym myciu ząbków

A gin powiedziała mi dziś że reszta dolegliwości czyli plecki, brzuch, głowa to nic złego sie nie dzieje

Zalecenie: dużo spacerków

reklama
Z tymi spacerami to musi byc cos prawdy .... ja strasznie duzo chodze ... i wysmienicie sie czuje ... czasami owszem zakuje mnie to tu to tam .. glowa zaboli ... ale ogolnie nie moge narzekac :)  ... a wiec dziewczeta spacerujemy ;)

Dla mnie spacerki to rewelka, chyba mam to w genach, bo moi rodzice to pogoda czy nie pogoda zawsze wieczorkiem na spacer....i ja z mym tesik spacerkujemy na wieczor.

A czy macie tak jak ja ze jak jestescie glodne to musicie szybko jesc bo inaczej zaczyna was mdlic? Tak ze przez to kanapka co 2 godzinki ::)

Z jedzeniem u mnie roznie, najczesciej jest tak, ze jak zaczne robic sie glodna i nie zjem zaraz to ... robi mi sie duszno i tak jakbym miala zemdlec  ::) ... wczoraj wlasnie mialam tak w kosciele, szybko trzeba bylo leciec do sklepu i zakupic 2 "7daysy" ;D

Ja też bym z chęcią poszła na dłuższy spacerek szczególnie że tak pięknie przygrzewa słoneczko ale niestety muszę siedzieć w domku :(
Też mnie kłuję i ciągnie brzuch ale mój gin stwierdził jak się że nie należy się tym przejmować że niektóre kobiety tak odczuwają rozciąganie się więzadeł aczkolwiek musimy obserwować czy nie towarzyszą temu skurcze i plamienie wtedy to jest niebezpieczeństo !!!

Wlasnie powiesilam 2 prania ( ciemne i jasne) i odkurzylam mieszkanie i pomylam podlogi......i zaczelam odczuwac podbrzusze, nie wiem czy to za duzo na mnie, czy cosik jest tam nie tak. Jutro sie dopytam poloznej :(

Paulinko no to nie przemeczaj sie prosze :) ... u mnie podobnie.. troche popracuje i musze polezec bo podbrzusze odpowiada na moja prace ;) .. chyba zaczne zapisywac pytania do gin. bo jak zwykle zapomne polowy ;D

reklama
HEj Moniczko - z zapisywaniem pytań do gina to jest dobry i sprawdzony sposób - bo jak się już jest w gabinecie to wszystko o co chciałyśmy się zapytac ulatnia się i dopiero po wizytce przypomina się cała chmara pytanek -przynajmniej ja tak mam ! ;D

Do góry