reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dolegliwości

Mnie też krew leci z nosa i jak szoruję ząbki krwawią mi dziąsła

Będąc w poniedziałek u mojej pani gin zapytałam o to i powiedziała mi że jest to wynikiem łamliwości naczyń krwionośnych co jest wynikiem wyssania witamin przez małego "pasożyta" :D :D

Powiedział tylko że mam się nie przejmować i nie zapominać brać witaminki

reklama
A powiedzcie mi dziewczeta czy z tymi lekami moge brac Feminatal i kwas foliowy ... zapomnialam wczoraj zapytac gin, a na ulotce pisze zeby nie brac lekow zawierających wapn i cos tam jeszcze ?

Mi odpukać jeszcze nie leci krew z nosa, mimo że mam bardzo słabe naczynia krwionośne; ale za to co najmniej raz dziennie mam atak alergii, który trwa do godziny ::) Dziś myślałam że już oszaleję, kichałam jak karabin maszynowy, z nosa leciało, i już myślałam że się złamię i zażyję ten lek Aleric, ale udało mi sie wytrzymać, uff :) A ogólnie to mam dość tych upałów :(

Agnieszka18 na te krwawiące dziąsła moja dentyska poleciła, żebym pukała Dentoseptem i musze powiedzieć, że pomogło:)

MoniQa ja przy tych lekach normalnie w szpitalu brałam swoje witaminki (akurat wtedy Maternę) i lekarze powiedzieli zebym sobie brała nic nie mówili że nie wolno. Ale najlepiej zadzwoń do swojej gin jeśli masz wątpliwości i spytaj... Naprawdę niestety nie wiem :(

MoniQa ty bierzesz witaminki + kwas foliowy , o kurcze może ja też tak powinnam ???bo na razie to łykam tylko prenatral

Ines ahia, dzieki za info .. to ja chyba tez wezme :D ... w sumie nic nie mowila ze mam przestac brac :)

Loja tak od poczatku ciazy tak biore :)

loja pisze:
MoniQa ty bierzesz witaminki + kwas foliowy , o kurcze może ja też tak powinnam  ???bo na razie to łykam tylko prenatral

loja ja z witamin biorę prenatal, a kwas foliowy, to gin kazał mi odstawić po 3 miesiącu :)

Mnie też kazał gin odstawić kwas foliowy po pierwszym trymestrze i brać tylko Elevit ;)

reklama
Do góry