Żmijka
Październikowa Mama'06 Wdrożona(y)
To ja dolaczam do grona obolalych...Moja corcia jak co noc tak i dzis postanowila polamac mi zebra. Najlepsza pora na to jest oczywiscie miedzy 23 a 1 w nocy...
Nawet nie wspominam o bolu pachwin i spojenia lonowego oraz rozciagajacej sie skory, kiedy dzidzia wypina pupe lub prostuje nogi.

I tak ja kocham nad zycie i wybacze jej wszystko byle tylko byla zdrowa, silna i radosna...

Nawet nie wspominam o bolu pachwin i spojenia lonowego oraz rozciagajacej sie skory, kiedy dzidzia wypina pupe lub prostuje nogi.
I tak ja kocham nad zycie i wybacze jej wszystko byle tylko byla zdrowa, silna i radosna...

Nie wiem tylko, czy tak właśnie wyglądają skurcze przepowiadajace, czy to efekt ucisku małej na dół brzucholka???
 Nie wiem tylko, czy tak właśnie wyglądają skurcze przepowiadajace, czy to efekt ucisku małej na dół brzucholka??? Też już bym chciała urodzić i tulić naszą Zuzankę w ramionach, ale do mojego "rozdwojenia" jeszcze caaałe 4 tygodnie buuu buuu buuu
 Też już bym chciała urodzić i tulić naszą Zuzankę w ramionach, ale do mojego "rozdwojenia" jeszcze caaałe 4 tygodnie buuu buuu buuu A do tego jeszcze te okropnie opuchnięte nogi i mrowienie w prawej ręce
 A do tego jeszcze te okropnie opuchnięte nogi i mrowienie w prawej ręce

Teraz, to jakos bardziej spokojnie, bo jak kazda ma objawy podobne to juz wiem ze koniec widac.
 Teraz, to jakos bardziej spokojnie, bo jak kazda ma objawy podobne to juz wiem ze koniec widac. . Niestety trzeba bedzie iim dac rade
 . Niestety trzeba bedzie iim dac rade