• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dora

reklama
Lekarz każe mi się kłaść na szpital jutro o 7.30

IMG_0858.jpg

Info z jednej z klinik. Możesz wygooglować sobie z innych. Nie wiem czy chodzi o potencjalnie stracony cykl czy inne przeciwskazania, bo w to już się nie zaglebialam, ale takie zalecenia są wszędzie.

Zobacz załącznik 1299121

Info z jednej z klinik. Możesz wygooglować sobie z innych. Nie wiem czy chodzi o potencjalnie stracony cykl czy inne przeciwskazania, bo w to już się nie zaglebialam, ale takie zalecenia są wszędzie.
W mojej klinice mój lekarz powiedział, ze wykonuje się drożność przed owu ze względu na możliwość ewentualnego zapłodnienia. Po miesiączce, a przed owulacją szansa na to, ze kobieta jest w ciąży jest najmniejsza. Ja miałam zabieg 11 dc i kręcono nosem, ze zjawiłam się w ostatnim możliwym dniu.

W mojej klinice mój lekarz powiedział, ze wykonuje się drożność przed owu ze względu na możliwość ewentualnego zapłodnienia. Po miesiączce, a przed owulacją szansa na to, ze kobieta jest w ciąży jest najmniejsza. Ja miałam zabieg 11 dc i kręcono nosem, ze zjawiłam się w ostatnim możliwym dniu.

Racja! Tak ez słyszałam [emoji16]

reklama
@Ola2021 nie nam to oceniać w sumie... ale mój lekarz wielokrotnie podkreślał, że takie badania robi przed owulacją. Twój lekarz wie w ogóle w którym dniu cyklu jesteś?
Mówiłam mu co i jak.ja tu się pytam bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. A u siebie w otoczeniu to nikt takich rzeczy nie miał . I nawet nie mam z kim o tym pogadać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry