Drożności (jajowodów) nie robi się po owulacji. Dziwna sprawa.Tak tak.
Nie dopisałam. Tak staram się. Idę w czwartek na wydroznosc jajników.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Drożności (jajowodów) nie robi się po owulacji. Dziwna sprawa.Tak tak.
Tak tak.
Lekarz każe mi się kłaść na szpital jutro o 7.30Tak jak dziewczyny pisały - takich badań nie robi się po owulacji. Zmień termin.
Lekarz karze mi się kłaść na szpital jutroDrożności (jajowodów) nie robi się po owulacji. Dziwna sprawa.
Lekarz każe mi się kłaść na szpital jutro o 7.30
W mojej klinice mój lekarz powiedział, ze wykonuje się drożność przed owu ze względu na możliwość ewentualnego zapłodnienia. Po miesiączce, a przed owulacją szansa na to, ze kobieta jest w ciąży jest najmniejsza. Ja miałam zabieg 11 dc i kręcono nosem, ze zjawiłam się w ostatnim możliwym dniu.Zobacz załącznik 1299121
Info z jednej z klinik. Możesz wygooglować sobie z innych. Nie wiem czy chodzi o potencjalnie stracony cykl czy inne przeciwskazania, bo w to już się nie zaglebialam, ale takie zalecenia są wszędzie.
Lekarz ka0r0e sie kłaśćDrożności (jajowodów) nie robi się po owulacji. Dziwna sprawa.
W mojej klinice mój lekarz powiedział, ze wykonuje się drożność przed owu ze względu na możliwość ewentualnego zapłodnienia. Po miesiączce, a przed owulacją szansa na to, ze kobieta jest w ciąży jest najmniejsza. Ja miałam zabieg 11 dc i kręcono nosem, ze zjawiłam się w ostatnim możliwym dniu.
Mówiłam mu co i jak.ja tu się pytam bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. A u siebie w otoczeniu to nikt takich rzeczy nie miał . I nawet nie mam z kim o tym pogadać@Ola2021 nie nam to oceniać w sumie... ale mój lekarz wielokrotnie podkreślał, że takie badania robi przed owulacją. Twój lekarz wie w ogóle w którym dniu cyklu jesteś?